Da domnule, acum merge Windows pe mac-uri. Chiar și Windows 7 e suportat dar doar pe mașinile mai noi. Nici Snow Leopard nu merge pe mașinile cu procesoare G. Asta înseamnă că e nesimțire? Windows Vista nu mergea pe un amărât de P4 cu 1GB de ram. Aici nu comentezi? Aici nu e nesimțire?
Un p4 cu 1gb ram nu a costat in zilele lui de glorie nici pe departe 4-5000euro.
Eu m-am referit la un singur lucru,nu mi se pare corect fata de posesorii de MAC PRO 2006,atat.
Dupa asta au venit multi destepti cu tot felul de comentarii ...
Da domnule, acum merge Windows pe mac-uri. Chiar și Windows 7 e suportat dar doar pe mașinile mai noi. Nici Snow Leopard nu merge pe mașinile cu procesoare G. Asta înseamnă că e nesimțire? Windows Vista nu mergea pe un amărât de P4 cu 1GB de ram. Aici nu comentezi? Aici nu e nesimțire?
Un p4 cu 1gb ram nu a costat in zilele lui de glorie nici pe departe 4-5000euro.
Eu m-am referit la un singur lucru,nu mi se pare corect fata de posesorii de MAC PRO 2006,atat.
Desteptii astia cu tot felul de comentarii incearca sa-ti spuna ca acela care a dat 4-5000 eur pe acel Mac Pro nu au pus Windows pe el si nici nu cred ca acuma vrea sa puna Windows 7 .
Acela l-a achizitionat pentru un lucru dedicat cu Apple nu cu MS.
( ma rog asta daca nu e frate cu cel de la televiziunea locala din Galati despre care spunea cineva mai devreme )
Prin 1990 tatăl unui amic - foarte bogat pe vremea aia - a achiziționat de la MBL computerland un 386 cu 4Mb de ram și hdd de 80 Mb cu 7000 de dolari. Peste patru ani - windows 95 mergea cam prost pe el și 98 când a apărut - nu a mai mers deloc. Și nu l-am auzit să se plânga. M-i l-a da mie pe gratis să pun Linux pe el și eu peste alți câțiva ani am aruncat acel calculaor de 7000 de dolari.
Primul SGI care l-am avut l-am luat pe gratis de la o casă de animație din bucurești care plătise la vremea lui 35000 de dolari pe el. Au fost bucuroși că i-am scăpat de monstru. Incepând cu IRIX 6.5.25 - nu mai era suportat modelul R4xxx de procesor pe care îl avea.
Apple nu este obligat legal să mai suporte sistemele cărora le-a expirat garanția extinsă Apple Care de 3 ani. Adică pe cele făcute până în octombie 2006.
e si vmware fusion o solutie; legat de performanta:
din toate sistemele virtuale pe care le rulez prin vmware (linux, solaris, freebsd), se7en mananca - de departe - cel mai mult din resurse - proc, ram etc.
btw - desi e offtopic - windows 7 nu e de fapt seven, asa cum s-au laudat cei de la M$
e doar vista pe steroizi (dati un start/run/winver si va convingeti - denumirea reala este windows nt 6.1, se7en e doar o denumire comerciala, publicitate sau/si praf in ochi)
nu e nimic rau in asta, doar ca magarii de la M$ s-au laudat ca asta e o versiune noua de windows, nu un service pack la vista
in vreme ce apple a spus clar de la bun inceput - ca sa facem o comparatie - ca snow leopard nu e, essentially, decat un upgrade incremental la leo
(de unde si denumirea de snow leo, adica leo cu imbunatatiri)
Te-ai referit aiurea și ai mai tras și minciunele cu macbook pro, 5-6000 euro, numai să te bagi în seamă și acum văd că o dai pe alții.
Și de fapt tu ce vrei, să fi bănuit apple în 2006 că va apare win 7 în 2009?
Esti un pic pe dinafara (subiectului). Ala e pentru OS X pe PC si nu Windows pe Mac. As zice ca esti pe dos, pe invers, Canuță, dar ma gandesc ca doar n-ai fost atent si ai gasit un subiect bun sa te bagi in seama.
Te-ai referit aiurea și ai mai tras și minciunele cu macbook pro, 5-6000 euro, numai să te bagi în seamă și acum văd că o dai pe alții.
Și de fapt tu ce vrei, să fi bănuit apple în 2006 că va apare win 7 în 2009?
prietene iti recomand sa te documentezi putin inainte sa faci o afirmatie ca te faci de ras.
am spus clar MAC PRO si nu Macbook Pro,vezi care e diferenta intre ele apoi astept un reply putin mai inteligent.
Accept o parere de la cineva care aduce si argumente nu de la oricine se baga in seama aiurea si habar nu are despre ce e vorba.
mai știu și eu câte ceva, faptul că mi-a scăpat mie ceva nu ascunde minciuna și lipsa de logică, dacă mai pui și un pic de invidie și intenții tendențioase iese frumos un topic ca ăsta.
mac pro are un target
în nici un caz pe cei care doresc windows
nu e nici o scofală să dai multi bani pe un lucru pe care să nu-l folosești la capacitățile lui