5 din 5
5
nesimtire apple!!!!!
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

nu
există nesimțire
dar asta nu are legătură cu trolii sau cu cei de dincolo de cuvinte…
raspberry

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06

.

[ Modificat: 14 Mai 2010 08:13 PM de Eugen M. ]
 Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRank
Member
Din: Sf. Gheorghe
Macuser din: 02.08.09

sau pur și simplu sunt răutăcioși

Semnătură 

MacBook Pro 13”, iPad Air 2, iPhone 6 plus, Apple TV

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06

.

[ Modificat: 14 Mai 2010 08:13 PM de Eugen M. ]
 Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRank
Member
Din: Ro
Macuser din: 26.04.07

Aceste 5 pagini sunt dovada că Ionesco este român….

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07
boboc - 23 Octombrie 2009 08:49 AM

mai baieti,deja s-a ajuns prea departe cu discutia asta.
psergiu: poate ca totusi sunt persoane care detin un MAC PRO si au nevoie chiar si de Windows nativ,poate sunt developeri,poate au nevoie de anumite programe care ruleaza doar pe windows si chiar nu mi se pare normal,inteleg la un macbook mai vechi,un imac,dar in conditiile in care acel MAC PRO costa foarte foate multi bani ...

Citesc citesc citesc da asta chiar m-a enervat. Și da, ai dreptate, ai ajuns prea departe cu discuția.

Ce developer întreg la minte își ia Windows să dezvolte aplicații ce rulează sub OSX sau Linux? Ce developer de programe (poți observa diferența) va da banii pe un Mac cu OSX să dezvolte pentru PC? E împotriva firii. Am MacPro de ceva vreme și sincer NU MĂ INTERESEAZĂ dacă aș putea pune Win7 pe el. Nu nu din ignoranță nu din flatulență nici măcar că aș fi mega fan (fan sunt da unu mai mic) al produselor apple, ci doar din simplul motiv că nu există aproape nicio operațiune pe care vreau să o fac sub OSX și să nu o pot face. PS AI ID (CS3) etc. rulează brici (CS4 habar nu am)...

Da, poate dacă aș vrea să modelez 3D și să instalez Maya/3DMax probabil că nu aș putea, dar la fel de probabil că voi cumpăra un PC dedicat pentru asta (sau o fermă... că cu unu nu prea ai ce face).
La fel dacă aș fi proiectant și lucrez în Catya probabil că o stație grafică e mai indicată.

Struțo-camila-calul-girafa nu a făcut bine la nimei.
Și eu aș vrea Mercedes cu firmware de BMW și opționale SAAB, dar până când nu o să am banii necesari să le cumpăr pe astea trei fabrici și să fac io ce vreau cu ele… stau și doar vreau. La faza asta io-s nesimțit că nu am destui bani să-i cumpăr nu ei.

[ Modificat: 26 Octombrie 2009 01:42 PM de grEEnlighter ]
 Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

Apple a anunțat că problema se va rezolva spre sfârșitul anului (iar noi suntem la sfârșitul lui octombrie, deci nu mai e mult până atunci), așa că în situația de față criticile sunt cam dure. Cât despre Windows pe macuri, Apple n-a permis asta din dragoste nețărmurită față de concurența din Redmond, ci dintr-un calcul economic foarte simplu: posibilitatea de a folosi ambele sisteme de operare - la modul nativ - mărește numărul posibililor clienți. La urma urmei, trăgând linie, și Apple și Microsoft sunt două corporații, iar scopul corporațiilor este profitul.

Cattus Thraex - 23 Octombrie 2009 05:16 AM

Bravo Apple, în sfîrșit revii la calea cea dreaptă, fără Windows pe produsele tale.

Personal, mi s-ar părea de dorit ca manelele să nu poată fi citite de iPod-uri, dar cred că nu ar fi normal să ți se interzică libertatea de alegere. Și, economic, ar fi și păgubos: o gamă de mașini care ar putea fi alimentate doar la OMV (sau doar la Rompetrol sau doar la Lukoil) s-ar vinde mai prost decât restul mașinilor care pot fi alimentate de la orice stație de benzină. În plus, dacă ar interzice Windows pe produsele sale, Apple ar trebui să interzică și Linux.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

5 din 5
5