boboc - 23 Octombrie 2009 08:49 AM
mai baieti,deja s-a ajuns prea departe cu discutia asta.
psergiu: poate ca totusi sunt persoane care detin un MAC PRO si au nevoie chiar si de Windows nativ,poate sunt developeri,poate au nevoie de anumite programe care ruleaza doar pe windows si chiar nu mi se pare normal,inteleg la un macbook mai vechi,un imac,dar in conditiile in care acel MAC PRO costa foarte foate multi bani ...
Citesc citesc citesc da asta chiar m-a enervat. Și da, ai dreptate, ai ajuns prea departe cu discuția.
Ce developer întreg la minte își ia Windows să dezvolte aplicații ce rulează sub OSX sau Linux? Ce developer de programe (poți observa diferența) va da banii pe un Mac cu OSX să dezvolte pentru PC? E împotriva firii. Am MacPro de ceva vreme și sincer NU MĂ INTERESEAZĂ dacă aș putea pune Win7 pe el. Nu nu din ignoranță nu din flatulență nici măcar că aș fi mega fan (fan sunt da unu mai mic) al produselor apple, ci doar din simplul motiv că nu există aproape nicio operațiune pe care vreau să o fac sub OSX și să nu o pot face. PS AI ID (CS3) etc. rulează brici (CS4 habar nu am)...
Da, poate dacă aș vrea să modelez 3D și să instalez Maya/3DMax probabil că nu aș putea, dar la fel de probabil că voi cumpăra un PC dedicat pentru asta (sau o fermă... că cu unu nu prea ai ce face).
La fel dacă aș fi proiectant și lucrez în Catya probabil că o stație grafică e mai indicată.
Struțo-camila-calul-girafa nu a făcut bine la nimei.
Și eu aș vrea Mercedes cu firmware de BMW și opționale SAAB, dar până când nu o să am banii necesari să le cumpăr pe astea trei fabrici și să fac io ce vreau cu ele… stau și doar vreau. La faza asta io-s nesimțit că nu am destui bani să-i cumpăr nu ei.