Mi-am luat saptamana trecuta un PowerBook, si a doua zi am fost la Zapp si la Vodafone. Nici unul nu are drivere pt Mac pentru solutiile lor de internet mobil. Voi, cei cu powerbookuri, cum va conectati ?
Mi-am luat saptamana trecuta un PowerBook, si a doua zi am fost la Zapp si la Vodafone. Nici unul nu are drivere pt Mac pentru solutiile lor de internet mobil. Voi, cei cu powerbookuri, cum va conectati ?
Merci,
Andi Stancu
Zapp are sigur, eu l-am folosit vreo 2 ani, mai degrabă habar n-au ăia de la rețeaua Zapp, cred că toți habar n-au ce vînd. De Vodafone nu știu, cred că au și ăia dar, la fel, habar nu au că au.
Eu ma conectez prin Zapp pe iBook, folosind telefonul Hyundai H150 - da, primele modele, cat o caramida, dar fiabile si cu semnal beton - si cablul de date serial-USB Prolific. Zapp ofera drivere pt. OS X, dar pentru cablul de date exista un driver mai nou decat ce au ei pe site. Cu acest driver merge si in Tiger.
Pai la Zapp mi-au spus ca noul modem inca nu are drivere pt Mac si d;alea vechi nu mai au. Stiu ca o sa ma injurati dar solutia cu telefonul nu o agreez. Parca e aiurea sa agat un telefon de calculator.
La Vodafone am mers la sigur pentru ca pe coperta pliantului este un card 3G infipt intr-un powerbook. Nici nu m-am gandit ca o sa-mi zica ca nu merge.
O sa caut maine un centru mai mare Zapp, sperand sa obtin informatii mai actulizate
Pai la Zapp mi-au spus ca noul modem inca nu are drivere pt Mac si d;alea vechi nu mai au. Stiu ca o sa ma injurati dar solutia cu telefonul nu o agreez. Parca e aiurea sa agat un telefon de calculator.
La Vodafone am mers la sigur pentru ca pe coperta pliantului este un card 3G infipt intr-un powerbook. Nici nu m-am gandit ca o sa-mi zica ca nu merge.
O sa caut maine un centru mai mare Zapp, sperand sa obtin informatii mai actulizate
Merci mult tutoror.
mai degrabă du-te pe site-ul zapp, aș pune pariu că la reprezentanțele zapp habar nu au dacă au sau nu suport pt mac os x.
La Vodafone am mers la sigur pentru ca pe coperta pliantului este un card 3G infipt intr-un powerbook. Nici nu m-am gandit ca o sa-mi zica ca nu merge..
Nu folosesc, dar sunt aproape convins ca acel card 3G de la Vodafone merge cu Mac OS X. Mai piseaza-i, du-te si pe site-uri Vodafone din alte tari (parca pe site-ul din UK am vazut ca e compatibil).
Cardurile PCMCIA de la Vodafone folosesc un software care merge doar in win.Softul ala face toata treaba.Nu ofera nici un suport ptr mac.
Insa poti sa-ti configurezi si telefonul prin GPRS+ bluetooth sau 3G+bluetooth .Daca ai abonament si optiune de internet mobil mai trebuiesc doar niste setari. Se misca decent…
Eu am PowerBookul de 15. Am incercat sa sincronizes telefonul (nokia 6680 pe care am si 3G) si prin bluetooth si prin cablu USB dar iSync nu il recunoaste. La apple pe site, la lista de compatibilitati iSync e trecut si telefonul meu.
Si agatatul unui modem de calculator nu e la fel de aiurea? Eu prefer sa nu fiu nevoit sa car si telefon, si modem. De aceea solutia cu internetul prin telefonul mobil mi se pare cea mai comoda.
Am un telefon pe Vodafone. Nu vreau inca un telefon. Nu mi se pare profesional sa ma conecectez prin telefon. Si daca ar fi sa ma conectez prin telefon as prefera sa ma conectez prin Vodafone si sa nu mai fie nevoie sa agat un telefon. Plus de asta telefoanele de la Zapp sunt extrem de urate )
ai bluetooth la el? Daca da e rezolvata problema,nici nu mai trebuie sa scoti telefonul din buzunar…. eu ma conectez cu nokia 6230i prin bluetooth si GPRS