4 din 5
4
100% Portabil
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 16.08.06

Trebe sa sa citesti cu atentie PDF-ul de mai sus. Scrie pe pasi acolo. Eu acela l-am urmat si a mers!

Ma poate ajuta careva mai explicit cu modemul Zapp Z020 pe Mac ? Are vreao legatura ca nu mi-l detecteaza pentru ca folosesc Mac Book Pro ?

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Si pana la urma modemul ala de la zapp are banda de net de 2.4mb care e clar altceva si fata de celelalte telefoane de la zapp si fata de orice alt telefon 3g

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRank
Member
Din: Leiderdorp, The Netherlands
Macuser din: 22.10.05

Aproape sigur are legatura cu asta. Driverele sint pt platforma PPC si nu stiu ce poate Rosetta in privinta asta.

Semnătură 

Blog, blog, drog

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRank
Member
Din: Leiderdorp, The Netherlands
Macuser din: 22.10.05

Ma poate ajuta careva mai explicit cu modemul Zapp Z020 pe Mac ? Are vreao legatura ca nu mi-l detecteaza pentru ca folosesc Mac Book Pro ?

Aproape sigur are legatura cu asta. Driverele sint probabil scrise pt ppc in cine stie ce limbaj si nu stiu cum se descurca Rosetta cu asta.

Semnătură 

Blog, blog, drog

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05
Praslea - 16 August 2006 10:05 PM

Alex a zis aici: aici: http://www.maler.cz/index.php?id=757

As some of you know, AppleVerizonSupport extension is compiled only for PPC (no i386) therefore all the new Macs do not work with AnyData modem. The MacOS X 10.4.7 brought another extension (AppleWWANVerizon) which is UB and works with AnyData. You have to replace the following strings in /System/Library/Extensions/IOSerialFamily.kext/Contents/PlugIns/AppleWWANVerizon.kext/Contents/Info.plist
(around line 44 and below)

idProduct
9216 <== OLD VALUE
25857 <== NEW VALUE
idVendor
5136 <== OLD VALUE
5845 <== NEW VALUE

Basically, it’s the same thing you’ve done with AppleVerizonSupport, but this one works on Intel machines too.
Maybe somebody is less lazy than me and will compile an automatic script wink

vezi si aici: http://www.cdma.cz/hardware.php

poate te ajuta

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
Rank
Newbie
Din: 

Merci mult de tot pentru instructiuni, din pacate nu am reusit sa il faca sa mearga. Am citit si am recitit tot ce mi-ai scris aici, am facut pas cu pas, dar fara succes. Am luat si de pe link-ul de mai jos ce imi trebuia pentru Mac Book Pro, dar tot nu am reusit.

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
Rank
Newbie
Din: 

Am observat ca totusi in System Profiler la USB vede “AnyDATA Modem USB” dar atata, de zis altceva nu zice nimic !

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

daca esti din bucuresti, vin-o la urmatoarea intilnire, aduc zapp-ul, si-l facem sa mearga wink

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Offtopic, dar legat de Zapp: posesorii de telefoane Zapp pot face acum un upgrade care costă 9 USD şi care oferă acces nelimitat la internet!! Super tare!!
http://www.zapp.ro/offer/upgrade/internet/

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

A avut cineva success cu Z1110 si Z1130 (alea “fixe”) pe mac/linux/bsd ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
Rank
Newbie
Din: Exteriorul unui mar
Macuser din: 29.08.06

Aceeasi problema numai ca eu folosesc un PB de 12, am instalat driverele pentru prolific, chiar am luat si altele mai noi de pe site-ul oficial…tot nu il vede, cam dubios cu zapp si produsul lor fara suport tehnic….

help….

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 04.10.06
Praslea - 17 August 2006 04:07 PM

Merci mult de tot pentru instructiuni, din pacate nu am reusit sa il faca sa mearga. Am citit si am recitit tot ce mi-ai scris aici, am facut pas cu pas, dar fara succes. Am luat si de pe link-ul de mai jos ce imi trebuia pentru Mac Book Pro, dar tot nu am reusit.

De vreo 2 saptamani am un Z020 care se intelege cu MacBook. Evident ca va merge pentru orice Mac cu Intel, e acelasi OS. Cititi aiciwink

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
Rank
Newbie
Din: 

Am reusit sa pun pana la urma Z020 pe MacBook Pro, dar viteza este foarte mica, mai mult de 15KB/s nu urca. Pe Windows imi urca pana in 80 KB/s. Stie careva care este ideea ?

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 24.10.06

cum ai reusit sa-l configurezi? mie nu mi-l detecteaza…

Semnătură 

  A gresi este omeneste… A da vina pe altul este si mai omeneste…  

http://www.nextsteptravel.ro

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
Praslea - 10 Octombrie 2006 03:29 PM

Am reusit sa pun pana la urma Z020 pe MacBook Pro, dar viteza este foarte mica, mai mult de 15KB/s nu urca. Pe Windows imi urca pana in 80 KB/s. Stie careva care este ideea ?

Eşti sigur că te afli în raza de acoperire cu semnal EVDO? Dacă nu e aşa, atunci viteza maximă va fi de 153 kbps, echivalent cu 15-16 kB/s.

Semnătură 

⌘-N

4 din 5
4