Salutare.tocmai am achizitionat de la cineva un iphone 3G care este updatat la 3.1.2.Trebuie sai fac unlock,dar dupa cate am citit pe aici am intrat intr-o ceata deasa.Unii spun ca se poate,altii ca nu.Deci ce sa fac acum?Sa il pun in vitrina?Si inca ceva ...dupa ce l-am sincronizat pentru activare in itunes si am bagat sim-ul(din reteaua pe care no voi folosi)am observat ca scrie NO SERVICE in locul unde ar trebui sa fie liniutele pentru emnal.Sunt icepator si va rog sa nu ma luati tare.Multam.
papas, doar ca să fim clari, tu ai cumpărat un iPhone 3G sau 3G S? Dacă e 3G se poate face jailbreak și-l folosești ca iPod pînă una alta. Uite aici.
LE De fapt acu am citit mai cu atenție. Și la 3G S îi poți face jailbreak. Tu vrei unlock de fapt.
Papas….pentru incepator….cel mai simplu ar fi sa cauti pe net un cunstom firmware cu cydia (gasesti sigur 3.1) sa faci restore la 3G-ul tau si sa pui firmware-ul respectiv…..in cydia tre’sa instalezi “fuzzyband”....daca esti norocos fuzzyband o sa-ti zica….daca se poate face downgrade basseband la 3G-ul tau poti face si unlock cu utrasn0w tot din cydia si cam asta e…
Chiar la asa ceva ma uit acum,u vreau sa fac prostii ca oricum ma dore capul.Sper sa reusesc,chiar daca is eu mai incepator decar altii.VA anunt imediat ce rezolv.
Am scos ultrasn0w din cydia care chipurile face unlock,dar nimic,cu toate ca am reusit sa modific si basebandul.Am constatat ca atunci cand bag cartela de romania merge.Mi se pare ciudat ca nu merge cu cartela de suedia de la operatorul de la care a fost cumparat aparatul.Hai mai ziceti care mai stiti….
Da sant in suedia.Am fost la desteptii de la Telenor de unde luase tipul ala telefonul si miau spus sa le las telefonul accolo ca nu se poate decat in cateva zile.Asa ca mam pus pe treaba si osteneala mia fost rasplatita.Va multumesc tuturora.