Foarte slab! Jalnic de-a dreptu’! Arbitrii varza, echipe slabe!
Tineam si eu cu Brazilia… da’ s-au prostit… ia lovit faima si publicitatea in frunte!
Acu’ am tinut cu Portugalia, singura care dupa mine merita dupa prestatia facuta… da’ toate visele s-au dus pe apa sambetei…
Mi-a mai ramas Italia, la care mi-au placut golurile din meciul cu Germania.
In rest, dupa cum am mai zis, un campionat zob!
Cred ca Franta are cele mai mari sanse.
Si mie mi s-a parut ca a fost un campionat cam aiurea, cu meciuri slabe. Nu e de mirare, avand in vedere faptul ca jucatorii mari au avut de jucat anul asta in multe competitii: campionat, cupa, Champions League, Cupa UEFA… si acum cand ar fi luat si ei o vacanta, hop si Cupa Mondiala. Sunt cam obositi.
Culmea e ca desi meciurile au fost slabe au avut audienta foarte mare…cel putin in Romania. In plus niciodata nu am mai vazut asa tribune pline inca din grupe.Iar daca Franta ia capionatul dupa cum a jucat pana acum, vai de capul campionatului asta.Adevarul e ca un meci 2 maxim iti trebuie, restul le mai tarai ...
Ma bag si eu ca musca-n lapte!
Doua sint motivele unui campionat slab: 1/ oboseala si blazarea. Jucatorii sint pompati cu bani si pe gura, si pe c… Ii doare-n pix de ce dau federatiile. Au jucat de s-au spetit - ca jocurile incep la sfirsitul lui iulie si se termina in iulie (sa dai in dambla). Inteleg si eu, trebuie sa si traiesti! Daca stii!
2/ politica. Blatter a nenorocit competitia bagind echipe neexistente in joc si aglomerind calendarul. Dar asta e politically correct, si n-o sa se opreasca pina n-o sa bage pe teren estropiati si muribunzi! Bani sa iasa! Placerea a fost divizata si multiplicata. Si a devenit mai mica, mai meschina si mai violenta!