imagine caseta miniDV. cum o trec in Macbook?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08

Bună seara prieteni!
Este vorba de un concert filmat cu două camere mici, de mînă: camera mea, care are imaginea mai bună, nu calitatativ, ci poziţia din care s-a filmat; şi camera unui prieten care, fiind mai în fundul sălii, a obţinut un sunet mai bun. Prietenul mi-a trimis ce a filmat el pe un DVD. Ce vreau eu să fac?
1.Să trec de pe caseta miniDV filmată de mine conţinutul ei în Macbook pentru a-i folosi imaginea. Cum fac asta? Cu ce aplicaţie?
2.Să scot sunetul de pe DVD-ul filmat de prietenul meu şi să-l potrivesc imaginii filmate de mine.
Se poate?
Mulţumesc pentru sugestii!

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

1. iMovie
2. tot cu iMovie, scoti filmul de la prieten si salvezi ca .dv. Apoi salvezi doar sunetul cu QT (export, sound to AIFF/ MP3 / Wave / ce ai).
Apoi tragi peste proiectul tau sunetul prietenului.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Merci! Am Leopard, merge sunetul din QT exportat?

Semnătură 

Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Cred ca merge doar cu varianta Pro. Da-mi un pm daca nu te descurci cu cumparatul…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06

Ce iMovie ai? Dacă ai pachetul iLife ‘09, poți face ca în tutorialul ăsta: captura de pe camera iar cu sunetul poți face ca aici

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Alex Toderascu - 26 Octombrie 2009 11:46 AM

Ce iMovie ai? Dacă ai pachetul iLife ‘09, poți face ca în tutorialul ăsta: captura de pe camera iar cu sunetul poți face ca aici

Am iLife ‘09. Mulţumesc frumos pentru informaţii!

Semnătură 

Macbook (Late 2007)