Salut, am remarcat o problema legata de rularea unui DVD de pe un Macbook Pro, cu softul inclus in OSX (DVD Player), pe TV extern (Panasonic HD Ready)
Este vorba de un DVD original, din Romania. TV-ul este legat pe iesirea de la MB Pro, prin Mini Display port -> Adaptor la DVI -> cablu DVI/HDMI
Din setarile de la MBP am pus display-ul extern pe 720 p, cu frecventa 50 Hz PAL (TV-ul are 100 Hz)
Am remarcat ca imaginea are o sacadare, sesizabila mai ales la panning cursiv. Pe undeva imi aduce aminte de ce se intimpla cind exista neconcordanta intre frame rate-ul fisierului si frame rate-ul display-ului. Adica la fiecare secunda parca se sare un cadru.
M-am uitat la acelasi film si pe ecranul laptopului, si nu am avut senzatia sa fie vreo problema.
Intrigat, am inceput sa mai fac si alte teste, cu diverse fisiere, din VLC sau QuickTime. Acum parca mi se pare ca problema persista la tot ce inseamna vizualizare pe TV extern, fara sa fie legat de frame-rate-ul fisierului.
A mai sesizat cineva probleme de genul asta? Imi poate da cineva vreun sfat despre vreo setare care mi-a scapat?