Intrebare webdesign
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt, Cluj-Napoca
Macuser din: 03.10.06

Incerc sa modific un site si nu stiu cum. Eu sunt obisnuit cu fisiere .html pe care le deschid in dreamweaver. Numai ca fisierele sitului asta sunt .php si m-a cam bagat in ceata cu treaba asta… Daca deschid fisierele php in dreamweaver sau firefox vad doar cod, nici urma de site…Cum sa fac sa vad situl si eventual sa-l modific putin? Trebuie sa caut un programator php sau pot si eu care stiu doar un pic de dreamwever ?

Semnătură 

There are only 10 types of people in the world: those who understand binary, and those who don’t

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Cel mai indicat ar fi să apelezi la cineva care știe PHP. Văd și o bază de date acolo, deci e musai nevoie de cineva care se pricepe.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt, Cluj-Napoca
Macuser din: 03.10.06

Eu speram sa fie codul php inglobat in html cumva. Asa m-as fi descurcat pt ca inteleg html si nici nu e mult de modificat, doar niste text si un banner de inlocuit. Dar nu, aici fisierele au doar cod php, n-am vazut deloc html in ele…

Semnătură 

There are only 10 types of people in the world: those who understand binary, and those who don’t

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: cluj napoca
Macuser din: 12.03.07

ca sa vezi site-ul php pe localhost, iti trebuie mamp. il cauti pe google il instalezi si pui site-ul acolo. daca e cu baze de date si script de instalat trebuie sa ai un fisier unde iti sunt explicati pasii. Pentru modificare folosesti dreamweaver, si apoi vizualizezi in browser.

Semnătură 

“La următoarea abatere cât de mică ai ban.”

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

iti pui proiectul in textmate de exemplu, si dai o cautare in tot proiectul dupa textul ala, poate ai noroc sa fie acolo, altfel il gasesti in baza de date.
html-urile sunt in templates daca vrei sa faci modificari de layout.

altfel ce sa zic, trebuie sa fii programator ca sa intelegi ce-i acolo.

Semnătură 

Mcintoshing…