Am o mare problema. Motion nu imi mai deschide timeline-ul shi canvasul. Practic vad numai bara din stanga cu Browser, Library si Inspector.Am incercat shi din Window shi din view .de peste tot, nimic. L-am shters shi l-am reinstalat shi tot degeaba. Cred ca nu il shterg nici eu k lumea pt ca nu imi mai cere serialul ci il recunoshte pe cel intalat prima data.
Shtitzi vreunul ce pot sa ii fac?
Am gasit pe forum la Apple urmatoarea “rezolvare” : “Double click on your sequence icon in the browser to open it in a timeline again.” Daca intzeleg eu bine zice sa dai dublu clic pe proiectul tau din browser, dar am incercat shi nu merge. Daca vedetzi voi alta iconitza zicetzi-mi shi mie.
P.S. Sergiu, chestia cu shtersul preferintzelor din aplicatzie ce face? nu imi mai recunoashte primul serial shi ma lasa sa il introduc din nou? Sau…???
bun, bun ,,,daca tot suntem la motion, mie mi se inchide din clipa in care imi apar ferestrele..in secunda urmatoare… de ce?? chiar si versiunea trial de pe site-ul apple..
Am impresia ca voi amandoi trebuie sa reinstalati Motion; dar pentru asta trebuie dezinstalat complet. Nu am facut-o niciodata, dar sunt sigur ca Motion are fisiere raspandite peste tot (de exemplu, DVD SP le are prin ‘jdemii de locuri). Pentru DVD SP am gasit instructiuni de dezinstalare (la Apple support), dar pt. Motion, nu. Mai cautati si voi, ca n-am timp acum. Eventual cu Spotlight.
S-ar putea ca serialul sa fie cel comun pentru toata suita Final Cut Studio, deci e bine ca-l tine minte.
Chestia e ca nu am FCP studio. Am dat cu spotlight shi am shters tot ce tzinea de Motion, iar apoi am reinstalat. Aceeashi chestie imi face. Incepe sa ma dipere.
Altero tata, sa trieshti 100 de ani. Am cotrobait forumul de la Apple de am inebunit. Am citit sute de posturi. Dar pe asta nu l-am gasit. Cred ca asha se intampla, cand ai nevoie mai rau de ceva shi eshti disperat sa gaseshti, nu vezi taman cand e sub nasul tau.Cand am dat clic pe link-ul tau nu imi venea sa cred, parca eu postasem acolo. Nici nu itzi inchipui din ce belea m-ai scos. De fix 7 ore shi 10 min incerc sa-i dau de cap la nenorocitul asta de Motion. L-am reinstalat shi dezinstalat de o gramada de ori, ca sa aflu ca totul se rezuma doar la un Application Update.
Daca treci prin Piteshti anuntza-ma….dau de baut.
Inca odata merci frumos.