2 din 4
2
27 iulie, macuser meeting, Salamandra
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
Cattus Thraex - 07 Iulie 2006 07:28 PM
dacuBurebista - 07 Iulie 2006 02:18 PM

pai deja ne facem studio…

Of course, Paliga live in Salamandra House.

LOL  Si iti pun pe fundal atmosfera de la ce concert rock vrei tu! Urlete, tipete, fani innebuniti, fane in delir….

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Are baiatu’ trepied de aprox. 2m inaltime cu n-spe sisteme de reglare. Poate si camera, sa-l vrajesc pe colegu’ sa mi-o imprumute. Totul e s-ajung… oricum, mai vorbim pana atunci. Iar apropo de “camera pe trepied = camera statica” nu prea e asa. Daca te misti cu camera incet, fara treceri bruste, e fain

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Am eu o cameră, şi sunt şanse mari să vin la întâlnire luna asta. Camera e americănească (NTSC?) deci s-ar putea să fie mici probleme la editare.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator

Aduceti fratilor tot ce aveti, facem Macliwood la Salamandra…:)
Nu e nici o problema cu NTSCul, se rezolva.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Pai cate camere aveti? Trei? Hai, gasiti si un mixer video, si aveti un micro-car de inregistrare. smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator

Io as pune banii sa luam o antena de satelit: ne facem televiziune, ce revista…  cheese

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

MacTV? Hmmm… suna bine…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti

un podcast nu va ajunge
acum vreti Live from Salamandra LOL

nu pe bune, chiar am putea face un podcast !

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
STef… - 10 Iulie 2006 08:18 PM

un podcast nu va ajunge
acum vreti Live from Salamandra LOL

nu pe bune, chiar am putea face un podcast !

terrente ca torrente… dar mufarezul meu pe podcast??!?!? pe iTunesMS??? better not. sper ca aveti skilluri de blurare sectiuni miscatoare…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

si mai bine ar merge totul daca am avea si net… pacat ca salamandra desi este in mijlocul internetului REGIEEE, totusi nu avem, mergea ceva in direct pe net…

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
szhoul - 11 Iulie 2006 02:09 AM

si mai bine ar merge totul daca am avea si net… pacat ca salamandra desi este in mijlocul internetului REGIEEE, totusi nu avem, mergea ceva in direct pe net…

e net acolo, eu m-aș bucura să nu ne mai chinuie cu manelele alea, cum vorbisem cîndva cu șefu’. eu zic că, totuși, e vcam mare chinu cu transmisie pe net dar, mă rog, pot întreba. pt asta ar trebui făcut un test. dacă am îl prind pe patron, vă anunț ce și cum.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

airport avem nu-i bai, poate cu netu daca rezolvi cattus ar fi perfect…

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Pai e simplu. un zapp din ala turbo si share internet pe un mac. WDS pe EA si au toti.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

o fi usor, dar eu nu am zapp si nu s-a anuntat nimeni ca ar avea, poate nici noi nu am venit cu ideea clara: trebuie sa fie si net!
in schimb am airport pe care pot sa il aduc…

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Administrator

Asta cu broadcastul live nu stiu daca e fezabil, ca trebuie banda bunicica, constanta… ma rog, e de incercat, ar fi funny !

M-am mai gandit la o chestie: ar fi bine daca s-ar putea ca pe calculatorul prezentatorului sa ruleze un Snapz, care sa ia si sunetul de la microfon. Chestia e ca ar trebui full screen pentru cam o ora (cam atat a fost randul trecut), ceea ce poate pune probleme unui laptop. Putem face si pauze, in timp ce salveaza Snapzu’ mai tragem si noi de-o bere.
Cu ocazia asta am avea o pista video de calitate, fara pierderi de focalizare.

EDIT: Pista pe care s-o combinam cu cealalta / celelalte de pe camera / camerele video.

2 din 4
2