Are baiatu’ trepied de aprox. 2m inaltime cu n-spe sisteme de reglare. Poate si camera, sa-l vrajesc pe colegu’ sa mi-o imprumute. Totul e s-ajung… oricum, mai vorbim pana atunci. Iar apropo de “camera pe trepied = camera statica” nu prea e asa. Daca te misti cu camera incet, fara treceri bruste, e fain
si mai bine ar merge totul daca am avea si net… pacat ca salamandra desi este in mijlocul internetului REGIEEE, totusi nu avem, mergea ceva in direct pe net…
si mai bine ar merge totul daca am avea si net… pacat ca salamandra desi este in mijlocul internetului REGIEEE, totusi nu avem, mergea ceva in direct pe net…
e net acolo, eu m-aș bucura să nu ne mai chinuie cu manelele alea, cum vorbisem cîndva cu șefu’. eu zic că, totuși, e vcam mare chinu cu transmisie pe net dar, mă rog, pot întreba. pt asta ar trebui făcut un test. dacă am îl prind pe patron, vă anunț ce și cum.
o fi usor, dar eu nu am zapp si nu s-a anuntat nimeni ca ar avea, poate nici noi nu am venit cu ideea clara: trebuie sa fie si net!
in schimb am airport pe care pot sa il aduc…
Asta cu broadcastul live nu stiu daca e fezabil, ca trebuie banda bunicica, constanta… ma rog, e de incercat, ar fi funny !
M-am mai gandit la o chestie: ar fi bine daca s-ar putea ca pe calculatorul prezentatorului sa ruleze un Snapz, care sa ia si sunetul de la microfon. Chestia e ca ar trebui full screen pentru cam o ora (cam atat a fost randul trecut), ceea ce poate pune probleme unui laptop. Putem face si pauze, in timp ce salveaza Snapzu’ mai tragem si noi de-o bere.
Cu ocazia asta am avea o pista video de calitate, fara pierderi de focalizare.
EDIT: Pista pe care s-o combinam cu cealalta / celelalte de pe camera / camerele video.