Pai e simplu. un zapp din ala turbo si share internet pe un mac. WDS pe EA si au toti.
Io am un modem zapp. Se poate face sa mearga si pe mac? Sau n-am inteles io bine? Teoretic l-as putea aduce. Si am si un microfon profi daca vreti sunet mai bun.
moral boost: altero you are great! ai fost magnific cu camera aia. nu-i lasa sa te critice! la jugulara/carotida! la oase cu ei!
/end moral boost
Da! Musca-i de varice!!!
Si daca avem mai multe camere s-a rezolvat si problema cu baleiatul unei singure camere. Punem o camera pe proiector, una pe prezentator si una pt. ambianta. Eu ma bag la montaj.
Diferenta intre trepied si steadycam e ca intre calculatorul de buzunar si un Mac. Inclusiv ca pret !
Cat despre camera pusa pe proiectie, asta spuneam, ca mai bine ar un Snapz pe calculatorul prezantatorului: iese mult mai curat, si “economisim” o camera.
Asta e exemplul clar de pregatiri out of this universe pentru un eveniment reativ banal (fara rautate Cattus). De la nevoia de a documenta evenimentul s-a ajuns la streaming, steadycam, montaj… bleah
Bai gentelmeni! Nici unul dintre voi nu e atat de frumos sa merite efortul! Eu chiar mai putin.
Asta e exemplul clar de pregatiri out of this universe pentru un eveniment reativ banal (fara rautate Cattus). De la nevoia de a documenta evenimentul s-a ajuns la streaming, steadycam, montaj… bleah
Bai gentelmeni! Nici unul dintre voi nu e atat de frumos sa merite efortul! Eu chiar mai putin.
Stai linistit, mai glumim şi noi. Chiar credeai că vine TVR-ul cu un steadycam la meeting?
Vorbind serios acuma, dacă se va continua cu filmările, soluţia cea mai bună este cea sugerată de Altero, care în viziunea mea ar fi:
- o cameră fixa pusă pe un trepied astfel încât să prindă toată masa; nu trebuie să stea nimeni s-o “gâdile”, numai start şi stop.
- o a doua înregistrare (nu necesită cameră video) care să fie captura de ecran de pe computerul cu prezentarea; atenţie, dacă e prea lungă prezentarea, Snapz s-ar putea să facă urât la sfârşit, când trebuie să verse filmul pe disc.
Cel care se ocupă de asamblarea celor două filme ar putea să facă ceva de genul keynote-urilor lui Jobs, în care detaliile de pe computer apar în medalion, şi când e o chestie mai importantă în full screen.
Ezakt ce ziceam si io! Poate gasim o solutie sa amplasam o camera care sa filmeze peste umarul oratorului de pe un alt trepied si scapam de spectrul unui crash al Snapz-ului chiar la sfarsit. Nu il vad eu pe cel care vorbeste sa-si reia prezentarea de o ora pt. ca a crapat Snapz-ul si n-a salvat nimic. Parerea mea!