Sincronizare Bookmarks
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Stiti vreun program pentru asa ceva ? E sujper simplu sa export lista de Bookmarks de pe un mac pe altul, dar faza e ca pe amandoua mac-urile adaug linkuri in Bookmarks, si trebuie sa stie care sunt noi si care sunt vechi. Ceva genul .Mac

Ar fi de mare ajutor.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

si eu caut de mult asa ceva
nu am gasin nimic care sa faca cu adevarat sincronizare
am luat totusi Bookit care stie sa copieze bukmark-urile intre browsere

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Daca ai acces la un server cu Apache si mod_dav, iti poti configura propriul serviciu DotMac:
http://www.tnpi.biz/computing/mac/tips/idisk/idisk-v2.shtml

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ca tot veni vorba de .Mac. La inceput nu mi se parea mare scofala, insa de cand lucrez si pe laptop, si pe PowerMac, .Mac mi-e foarte util. In toamna o sa renunt la hostingul meu cel vechi si o sa trec complet pe .mac.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Dotmac-ul e scump domne.. scump. In partea cealalta era mai ieftin :D

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Really? Da-mi exemplu de ceva mai ieftin, cu aceleasi features.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg. Mures
Macuser din: 18.10.05

Eu folosesc o extensie de Firefox, de la Google, ii zice Google Browser Sync (http://www.google.com/tools/firefox/browsersync/) E foarte utila, functioneaza transparent si poate sincroniza mai mult decit bookmarks.

Din pacate trebuie sa spun ca dupa vreo luna de folosire fara nici un fel de probleme (cu mai multe sincronizari pe zi, intre Panther si Windows 2000) ieri mi-a sters un bookmark (care era de fapt un javascript bookmarklet) si mi-a duplicat altul (ciudat, spre Google Reader—o fi o conspiratie…)

In afara de problema asta, care nu-i exclus sa fi aparut (si) din cauza firewall-ului prin care am facut sincronizarea, extensia merge fara nici o problema, transparent si asa mai departe.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.06.06

eu folosesc Foxmark Bookmark sync, tot extenie de firefox, si sync un mac, 3 pcuri si 2 linuxuri smile stiu sunt nebun, dar merge.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Problema e ca eu nu folosesc Firefox. Pe Windows era browserul preferat, dar .. Safari arata asa bine si stie asa multe (RSS readerul incorporat mi se pare super)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg. Mures
Macuser din: 18.10.05

Poti folosi Firefox cu tema iFox Smooth de exemplu (http://www.radar.250x.com/) si o sa-ti arate fix ca si Safari. In ce priveste RSS, Firefox are Live Bookmarks, de asemenea sincronizabile.

Si eu am folosit Safari vreun an si ceva, pina m-am decis ca de fapt NU stie tot ce vreau eu.