Cum aș putea face (dacă se poate) să aflu toate discuțiile noi dintr-o zi de pe forum (de la toate secțiunile), de genul: am pus la adresa de mail a contului de pe MacUser Forum adresa de pe Gmail, pentru a putea folosi Mail.app, iar cu ajutorul acesteia din urmă să fiu informat de fiecare dată când se discută ceva nu numai pe un subiect la care am scris și eu? Mulțumesc.
Corect, mea culpa. Dar acum eu apăs pe el…și după aia? Pe care o aleg: Atom Feed sau RSS feed? Am dat “RSS Feed și “Subscribe in Mail” dar în Mail.app nu apare nimic.
@Administrator: daca se poate activa feature-ul de a vedea toate topicurile active (ca in “view last posts”) pe RSS, va rugam sa o faceti. Dupa optimizare, query-ul se executa aproape instantaneu, deci nu mai sunt probleme de resurse.
In Mailapp, cum pot face o regula prin care sa primesc RSSurile la care sunt abonat in Inbox si nu in sectiunea din RSS. Ma intereseaza sa le pot accesa astfel de pe Blacberry. Daca bifez “Show in inbox” nu face decat sa mi le mute din sectiunea de RSS in inbox dar le primensc pe contul meu propriuzis si atunci ma gandesc ca adca am o regula si retrimit automat catre adresa mea de email pot accesa automat si cu blackbery rss-urile.