2 din 2
2
Nano sau Touch?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 05.12.08
Boly - 02 Noiembrie 2009 12:19 PM

saptamina trecuta cumparat :
ipod nano 16 gigi = 165 euroi
ipod touch 8 gigi = 179 euroi
the choice is yours
mie imi plac ambele ! tongue wink
mai am si un shuffle pentru pitica

accent, sper ca nu vrei sa treci bacul cu ipod-u´ ! cool cheese

noi astia mai saraci n-avem atatia euroi. Pan’ la bac.. mai e.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08

pai si tu cit crezi ca o sa dai !?!?

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 05.12.08

Nu ma refeream la cat voi da. Ma refeream ca n-am bani de 2 iPod-uri.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08

pai nu, eu am facut o comparatie ca sa poti alege, cel putin in privinta pretului wink

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 04.08.09

ipodul nano merita doar daca ai un iphone si nu vrei sa asculti muzica pe el sa ii consumi bateria repede. sau daca nu te intereseaza absolut deloc aplicațiile. eu iti recomand sa iti iei un touch, o sa ti se para fantastic ca si device, asta daca ai rabdare sa il intelegi. pe urma, sigur cand o sa ai nevoie de un telefon nou o sa iti iei un iphone.

Semnătură 

Nu semnez dom’le nimic

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: b u c u r e s t i
Macuser din: 06.03.08

Ia Touch smile nu o sa simti diferenta de greutate, poate cel mult de dimensiuni, il vei putea folosi si acasa si pe drum si la scoala. Va fi intr-adevar un computer portabil si inca unul de succes. Mie mi-a servit perfect de doi ani de cand il am si tin minte ca fix acum doi ani aveam aceeasi dilema. Nano sau Touch? Si cineva mi-a spus ‘mai pui inca 50$ si iei touch’. Si cum abia aparuse si iPhone-ul iar Touch era cel mai apropiat lucru de el, l-am cumparat. Nu am regretat niciodata, l-am folosit zi de zi si inca mai are zile de trait smile

Sfatul meu: Ia Touch smile
Decizia ta?

Semnătură 

MacBook White/iPod shuffle/iPod Touch/iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 04.08.09

pentru mine a fost defintorie intalnirea cu un touch cand aveam nano. mi s-a parut fantastic si pe urma, comparand pretul unui touch cu cel al unui iphone 2g(atunci) mi-am zis, wtf, la ce-ti tre iphone, nu are in plus decat camera, iar un gsm cu camera am deja. abia acum cateva luni am dat touch-ul ca sa-mi iau iphone ca nu imi convine sa umblu cu 2 telefoane si un mediaplayer. iti sugerez sa cauti un touch sh, mai ales ca a aparut asta nou si a mai scazut pretul celor din generatia anterioara. eu nu am avut probleme de hardware cu al meu in caz ca-ti faci griji privind o garantie sau eventuale stricaciuni anterioare. sa ne spui ce ai decis..

Semnătură 

Nu semnez dom’le nimic

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 04.09.08

Ia-ti un Touch pentru ca de Nano o sa te plictisesti repede (chiar daca acum pare interesant ca are radio, camera si altele).
Eu anul trecut mi-am luat Nano iar apoi dupa 3 luni mi-am luat un Touch pe care-l folosesc cu mare placere si in ziua de azi si pot spune ca nu m-am plicitisit absolut deloc de el ba din contra! wink

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 12.03.10

Dar practic vorbind , touchul e un iPhone fara Phone si camera , nu?? alte diferente mai sunt?Aplicatile sunt “unisex” nu?:))Ma bate gandul sa mi iau si eu unul:D

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Fără phone, cameră, GPS, busolă și microfon built-in.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.09.09
Tudor - 01 Noiembrie 2009 04:58 PM

Nano și Touch se pot compara doar din punct de vedere al prețului. Sunt două dispozitive foarte diferite, nu ai cum să le compari. Cu atât mai puțin să le ceri altora să le compare pentru tine.

Așa e, eu le am pe amândouă, cu librării diferite de muzică, și ascult când de pe unul când de pe celălalt. Nu alege, cumpără-le! (Deși să le setezi pe amândouă cu un singur computer, iți scoate peri albi, brrrr… apple ăștia…)

2 din 2
2