iPhone 3.1.2, Baseband 5.11.07, este gata…
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucureşti, Sectorul 6
Macuser din: 14.04.09

George Hotz, baiatul responsabil cu durerile de cap prin Cupertino, cel care a lansat blackra1n, solutia jailbreak all-in-one pentru 3.1, lanseaza si unlock pentru baseband-ul amintit, astazi, 3.11.
Aplicatia poate fi descarcata de pe site-ul blackra1n cu detalii despre instalare si patching pe blogul autorului. Nu cred ca are sens sa arunc cu link-uri aici, o cautare google nu strica smile

Kudos pentru GeoHot!

Semnătură 

1 x MB Pro 13 2011 (i5 2.3, 8GB DDR3, SSD+HDD Optibay)
1 x MB Pro 13 2015 (i5 2.7, 16GB DDR3, 1TB PCIe SSD)
1 x iMac 2014 27” (i7, 16 GB DDR, 1 TB HDD)
1 x iPhone 6S 16 GB.
1 x Apple TV 3rd Gen
1 x Apple TV 4th Gen

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Sf. Gheorghe
Macuser din: 02.08.09

mai e de așteptat un pic: “Nothing is live until Noon EST”

Semnătură 

MacBook Pro 13”, iPad Air 2, iPhone 6 plus, Apple TV

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 04.08.09

deci in juma de ora o sa vedem cum sta treaba… abia ajtept.

Semnătură 

Nu semnez dom’le nimic

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 03.01.09

Blacksn0w is live!

Semnătură 

iThink, therefore iMac.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

instalat blackra1n, pe noul meu 3GS primit ieri cu baseband nou, testat pe vodafone apeluri date/primite, sms dat/primit, totul functioneaza perfect pana acum, genial geohot!!!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 31.07.09

Aveti tutoriale de instalare
Mac: http://www.zaone.info/2009/11/03/cum-sa-instalezi-blacksn0wmac/
Windows: http://www.zaone.info/2009/11/03/cum-sa-instalezi-blacksn0wwindows/
Sper sa nu se supere iar adminul.

Semnătură 

peace of mind.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Gata MERGEEEE!

Un 3GS blocat pe O2 (Anglia), la care n-am cartela respectiva. Am rulat blackra1n, apoi am pus blacksn0w din Cydia si țac-pac, am si eu telefon.
O mica atentionare: in timp ce blacksn0w ruleaza, apare mesajul ca “Nu a putut fi activata reteaua celulara” (sau cam asa ceva). Nu dati OK, lasati blacksn0w-ul sa-si termine magia si dati OK dupa ce apare operatorul.
Acum mai trebuie sa vad daca merge tetheringul. Oricum, Geo are o donatie de la mine smile.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

ati intrat pe o pista total gresita baieti, lucrurile sunt simple, de ce le complicati?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 23.10.08

stiti ceva daca au rezolvat problema cu tethered support…este un pic cam nasol ca treb sa conectezi tel mereu la calc daca se inchide sau dai un reebot…va multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Si pe mine ma intereseaza..eu am incercat de 2 ori sa fac jaibreak pe tel meu nou de la orange, dar din cauza bootloader-ului 06.04 nu am reusit, oare cand se rezolva bugu-l asta? cum reusim si noi, astia cu tel mai proaspete sa facem jailbreak la ele? downer

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.04.09

Mă bag și eu în seamă cu voi să vă spun că mă bucur pentru voi și deblocarea iphoanelor voastra: Fiind în Italia acum o sătămână mi-am luat și eu un 3gs neverlocked 32gb negru 719 euroi. Am băgat cartela mea Vodafone RO și ...iaca telefonul. Oricum mă săturasem să-i aștept pe labele astea de la Orange Ro. Nici acum nu-l au pe stoc.
Sa fiți bucoși cu noua voastra super sculă

Semnătură 

Mac Book Air 13”
iMac 27’ i5 2,8GHz
iPhone 6GSQ 128GB Alu

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Satu Mare
Macuser din: 24.08.09
sorin_27 - 13 Noiembrie 2009 09:50 PM

Mă bag și eu în seamă cu voi să vă spun că mă bucur pentru voi și deblocarea iphoanelor voastra: Fiind în Italia acum o sătămână mi-am luat și eu un 3gs neverlocked 32gb negru 719 euroi. Am băgat cartela mea Vodafone RO și ...iaca telefonul. Oricum mă săturasem să-i aștept pe labele astea de la Orange Ro. Nici acum nu-l au pe stoc.

Daca stai dupa cei de la orange ... mori incet. Dincolo dai un ban dar stai in fata. De exemplu T-Mobile Germany vinde deja 3GS si cu prepay ... fiind mai des prin germania poate imi iau unu deacolo si ma fac cu iphone ... la orange astept de o luna buna si tot nimic de la ei!

Semnătură 

MacBook Pro 13 - mid 2012
apple tv 4th generation
apple watch 42mm
iPhone 6s +
iPad Mini

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08
radon4sm - 15 Noiembrie 2009 10:25 PM
sorin_27 - 13 Noiembrie 2009 09:50 PM

Daca stai dupa cei de la orange ... mori incet. Dincolo dai un ban dar stai in fata. De exemplu T-Mobile Germany vinde deja 3GS si cu prepay ... fiind mai des prin germania poate imi iau unu deacolo si ma fac cu iphone ... la orange astept de o luna buna si tot nimic de la ei!

Mai urmareste site-ul orange, ca apare saptamanal, cand cel de 16, cand cel de 32. Faci comanda si l primesti rapid prin curier. Intra zilnic pe site si du-te in mag online si ai sa prinzi!Bafta!

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Roman
Macuser din: 20.11.06

Atentie!!
terminalele iPhone care vin acum la orange sunt produse deupa saptamana 40, si vin cu noul iBoot care nu poate fi jailbreak-uit..singurul mod de a face jailbreak la el este prin metoda lui geohot , dar daca se inchide/restarteaza iphone esti nevoit sa il conectezi la mac/pc si sa rulezi din nou blackra1n ca sa booteze..va spun asta din cunostinta de cauza..doar ce mi-a venit iphone-ul 3GS 32Gb cu noul iBoot…
asteptam cu nerabdare o noua solutie!!!
cu stima

Semnătură 

Successes only last until someone screws them up.Failures are forever!