George Hotz, baiatul responsabil cu durerile de cap prin Cupertino, cel care a lansat blackra1n, solutia jailbreak all-in-one pentru 3.1, lanseaza si unlock pentru baseband-ul amintit, astazi, 3.11.
Aplicatia poate fi descarcata de pe site-ul blackra1n cu detalii despre instalare si patching pe blogul autorului. Nu cred ca are sens sa arunc cu link-uri aici, o cautare google nu strica
instalat blackra1n, pe noul meu 3GS primit ieri cu baseband nou, testat pe vodafone apeluri date/primite, sms dat/primit, totul functioneaza perfect pana acum, genial geohot!!!
Un 3GS blocat pe O2 (Anglia), la care n-am cartela respectiva. Am rulat blackra1n, apoi am pus blacksn0w din Cydia si țac-pac, am si eu telefon.
O mica atentionare: in timp ce blacksn0w ruleaza, apare mesajul ca “Nu a putut fi activata reteaua celulara” (sau cam asa ceva). Nu dati OK, lasati blacksn0w-ul sa-si termine magia si dati OK dupa ce apare operatorul.
Acum mai trebuie sa vad daca merge tetheringul. Oricum, Geo are o donatie de la mine .
stiti ceva daca au rezolvat problema cu tethered support…este un pic cam nasol ca treb sa conectezi tel mereu la calc daca se inchide sau dai un reebot…va multumesc.
Si pe mine ma intereseaza..eu am incercat de 2 ori sa fac jaibreak pe tel meu nou de la orange, dar din cauza bootloader-ului 06.04 nu am reusit, oare cand se rezolva bugu-l asta? cum reusim si noi, astia cu tel mai proaspete sa facem jailbreak la ele?
Mă bag și eu în seamă cu voi să vă spun că mă bucur pentru voi și deblocarea iphoanelor voastra: Fiind în Italia acum o sătămână mi-am luat și eu un 3gs neverlocked 32gb negru 719 euroi. Am băgat cartela mea Vodafone RO și ...iaca telefonul. Oricum mă săturasem să-i aștept pe labele astea de la Orange Ro. Nici acum nu-l au pe stoc.
Sa fiți bucoși cu noua voastra super sculă
Mă bag și eu în seamă cu voi să vă spun că mă bucur pentru voi și deblocarea iphoanelor voastra: Fiind în Italia acum o sătămână mi-am luat și eu un 3gs neverlocked 32gb negru 719 euroi. Am băgat cartela mea Vodafone RO și ...iaca telefonul. Oricum mă săturasem să-i aștept pe labele astea de la Orange Ro. Nici acum nu-l au pe stoc.
Daca stai dupa cei de la orange ... mori incet. Dincolo dai un ban dar stai in fata. De exemplu T-Mobile Germany vinde deja 3GS si cu prepay ... fiind mai des prin germania poate imi iau unu deacolo si ma fac cu iphone ... la orange astept de o luna buna si tot nimic de la ei!
Daca stai dupa cei de la orange ... mori incet. Dincolo dai un ban dar stai in fata. De exemplu T-Mobile Germany vinde deja 3GS si cu prepay ... fiind mai des prin germania poate imi iau unu deacolo si ma fac cu iphone ... la orange astept de o luna buna si tot nimic de la ei!
Mai urmareste site-ul orange, ca apare saptamanal, cand cel de 16, cand cel de 32. Faci comanda si l primesti rapid prin curier. Intra zilnic pe site si du-te in mag online si ai sa prinzi!Bafta!
Atentie!!
terminalele iPhone care vin acum la orange sunt produse deupa saptamana 40, si vin cu noul iBoot care nu poate fi jailbreak-uit..singurul mod de a face jailbreak la el este prin metoda lui geohot , dar daca se inchide/restarteaza iphone esti nevoit sa il conectezi la mac/pc si sa rulezi din nou blackra1n ca sa booteze..va spun asta din cunostinta de cauza..doar ce mi-a venit iphone-ul 3GS 32Gb cu noul iBoot…
asteptam cu nerabdare o noua solutie!!!
cu stima