MBA early 2008 pe un MB (alb, negru, unibody…)
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

MacBook Air 1.6, disc 80 GB ATA, 1.8 inci; prima serie early 2008, cu toate accesoriile originale și cu plusuri:

Discurile originale Leopard, alimentator original
2 adaptoare, la VGA și la DVI
adaptor USB la ethernet (foarte util uneori)
Superdrive USB 2 bus-powered (deci fără alimentator) cu lightscribe, LG (se poate conecta la orice alt mac sau PC), slim, tray-load (se pot folosi și mini-discuri optice cu el), bijuterie

Arată (aproape) ca nou, fără zgîrieturi, monitor perfect, fără pixeli morți. Cutia originală de asemenea.

Aș dori un MB (alb, negru, unibody), poate fi și MBP prima serie din 2006 sau a doua din 2007, variante.

[ Modificat: 05 Ianuarie 2010 03:25 PM de Administrator ]
 Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

A fost un impuls în prima zi, după care tăcere. Haideți, facem au ba schimbul, frați macuseri?

P.S. Am uitat să spun că setul de accesorii cuprinde și un hub USB 1+4 fără alimentare, foarte util la drum. MBA are o singură mufă USB.

[ Modificat: 05 Noiembrie 2009 10:00 PM de Cattus Thraex ]
 Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Se poate lua în calcul și un PowerBook, numai ultima serie la 1.67, preferabil late 2005-early 2006, așa zisa double-layer series sau high-definition series.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.12.08

As avea eu un MB white 2ghz, cu 2gb ram si 160hdd, video Intel GMA 950. Hdd-ul este nou in garantie. Bateria tine 3h fara sa umblu la brightness. Are insa clasicele probleme de ‘caroserie’ in partea dreapta, lipsesc cam 2cm din margine. Totusi nu este tocit, ingalbenit cum am mai vazut MB-uri.  In rest nici cea mai mica buba.

Semnătură 

MacBook Pro 15’‘, 2.4ghz Core i5, 8gb, 500gb
iPhone 6, 16gb space grey
iPod 2nd generation 10gb
iPod Mini 4gb
PowerMac G4
PowerBook G4 Titanium
Newton MessagePad 120
AirPort Base Station

Thinking different since 1986.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 12.02.07

Salut!

Mai e valabil? Daca da, am eu un MBP, cred ca early 2006 (15.4”, Core Duo 1.66Ghz, HDD 80Gb, Ram 2Gb, Super Drive, charger nou si doua baterii) care sta degeaba intr-o cutie de cand l-am inlocuit acum 2 luni cu un MBP unibody. smile

Cheers,
F

PS: MBP e in stare foarte buna, cu exceptia urmelor de uzura normala pt un laptop de 3 ani; singura chestie e ca are tastatura AZERTY cu 2-3 taste de pe care s-a dus putin coat-ul din aluminiu

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

Din păcate eu am disponibil doar un PowerBook G4 17” 1.00GHz 1GB RAM. 
(HDD 80GB nou și baterie noua -2008 -NOUMAX. 
Stare foarte bună, dar are și el o vârstă !!!!!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 02.08.09

este inca valabil ? daca da am un MB White ( Intel Core 2 Duo 1,8 /  2Gb ram / 80 Gb Hdd este in stare f buna singurul defect e carcasa putin crapata deasupra led-ului de l a hdd. Bateria este noua are doar 37 de cicluri. + dvd urile cu Snow Leopard) Astept un pm . Multumesc.

Semnătură 

 MacBook Pro (Retina) - 2.6GHz Intel Core i5
 iMac 27inch - 3.1GHz Intel Core i7
 Mac Mini - 2.26GHz Intel Core 2 Duo
 Apple LED Cinema Display 24”
 Time Capsule - 1 TB
 iPhone 5S

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu, s-a adjudecat.
L-am rugat pe admin să închidă anunțul

Semnătură