Migrarea la un nou OS
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

Pe unul din sistemele de acasa trec de la Windows XP la Windows 7 si ceea ce ma impiedica de la o migrare “completa” e faptul ca cu o noua instalare de iTunes, trebuie sa-mi re-sincronizez iPodul Touch, ceea ce-mi reinstaleaza toate aplicatiile. Acest lucru evident le reseteaza la stadiul fresh si astfel pierd toate setarile, jocurile salvate, etc.
Ce pot face sa evit treaba asta? Pot face un back-up la iPod sub XP, dau un de-authorize in iTunes si fac restore din iTunes-ul din Windows 7?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ce zici de asta?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Eu tin minte ca dupa ce mi-am schibmat hdd-ul la mini si am reinstalat macos, o data ce am bagat datele contului de itunes mi-au reaparut toate programele luate si cumparate de pe itunes.

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
vromeo - 04 Noiembrie 2009 08:12 AM

Eu tin minte ca dupa ce mi-am schibmat hdd-ul la mini si am reinstalat macos, o data ce am bagat datele contului de itunes mi-au reaparut toate programele luate si cumparate de pe itunes.

Da, asta e pt oameni normali. Dacă ai citit atent, omul nostru e jucător la greu pe mașinuța aia și vrea să-și păstreze setările jocului, nivelul la care a ajuns (probabil) etc. etc.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Pai si le pastreaza, seteaza sa isi sinronizeze manual aplicatiile si nu le bifeaza decat pe cele pe care nu le are. Un back-up nu strica in caz ca face ceva gresit.
Acu e posibil sa fie diferenta intre windows si osX, dar la mine a mers sa imi pastrez aplicatiile, muzica, etc. Cred ca pe pagina apple sunt mai multe detalii despre ce si cum.

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

A mers mult mai usor decat ma asteptam.
Am copiat intreg directorul iTunes din My Music.
La lansarea iTunes am tinut tasta Shift apasata si m-a intrebat ce librarie vreau sa folosesc. Am dat browse si am ales-o pe cea copiata, am autorizat noua instalare iTunes si totul merge fara probleme.

‹‹ Nano sau Touch?      bug in itunes 9.0.2? ››