gramada
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 08.07.06

ce am eu e Ipod video.care vi s par cele mai inteligente accesorii de ipod?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 25.02.06

ipod hi-fi

Semnătură 

Macbook 2.0 ghz, 2gb ram, 120gb hdd (black)
iMac intel core duo 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd
iMac G5 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

In functie de ce-ti trebuie. Mie imi trebuie iTrip, iTrip am, iTrip e cel mai inteligent. /end subliminal message
Mai am si un ancarcator FW de masina, dar tot pentru ca-mi trebuie (de la Griffin).

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu am asa, pentru iPod 4th gen:
- photo connector (poti transfera pozele de pe ap foto pe iPod; deci iti faci loc pe card)
- FireWire adaptor (pot conecta iPodul la porturile FireWire - care sunt mult mai de incredere decat USBul; nu merge la iPoduri de generatia 5)
- voice recorder: are microfon si difuzor. Util.
- iTrip: iTrip si IEatBrainz mi se par cele mai misto idei pe care le-am vazut eu in ultimul an. (iTrip e un emitator radio in FM, de mica putere, cu ajutorul caruia poti emite muzica de pe iPod catre orice radio cu FM; extrem de util in special in masinile fara casetofon, dar cu radio CD)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 08.07.06
altero - 08 Iulie 2006 10:03 PM

Eu am asa, pentru iPod 4th gen:
- photo connector (poti transfera pozele de pe ap foto pe iPod; deci iti faci loc pe card)
- FireWire adaptor (pot conecta iPodul la porturile FireWire - care sunt mult mai de incredere decat USBul; nu merge la iPoduri de generatia 5)
- voice recorder: are microfon si difuzor. Util.
- iTrip: iTrip si IEatBrainz mi se par cele mai misto idei pe care le-am vazut eu in ultimul an. (iTrip e un emitator radio in FM, de mica putere, cu ajutorul caruia poti emite muzica de pe iPod catre orice radio cu FM; extrem de util in special in masinile fara casetofon, dar cu radio CD)

mda
iEatBrainz asta.e tarziu si cand sa-l mai studiez?
ce e?
tot ce mi-ati spus stiu.e un cigarette lighter si are audio-video connector.asta mi s pare fain,smartDecku nu mai stiu. CARE STIE DE BATERIE SOLARA SI CONSOLA DE DJ PT IpOD Video?

‹‹ VU-meter      problema balans stereo ››