Incerc sa citesc articolele din Wiki, dar unele au instructiuni in imagini si pentru mine nu apare imaginile deloc. Aveti un atasament cu arata la mine.
Si da, am vazut thread-ul “Wiki” dar acolo sunt doar despre articole care apar si nu despre probleme in Wiki, de aceea am deschis un post nou.
Se poate face ceva? Pot ajuta cumva sa se repare aceasta eroare?
Nu poti face nimic. Din nefericire, au fost niste atacuri pe site si -au mai pierdut. E posibil sa fie vreo solutie in baza de date, ca pozele sunt acolo, doar linkurile intre articole si imagini sunt stricate…
Nu poti face nimic. Din nefericire, au fost niste atacuri pe site si -au mai pierdut. E posibil sa fie vreo solutie in baza de date, ca pozele sunt acolo, doar linkurile intre articole si imagini sunt stricate…
Cel mai mare “atac” s-a întâmplat când cu localizarea. Atunci s-au dus toate linkurile din WIKI. Dacă cu “Image”-“Imagine” se rezolvă ușor prin schimbarea linkului pentru “File” nu se poate face nimic - “Fișier” a fost tradus și cu “seceră” și cu “virgulă”.
@Yotis Încearcă și citește articolul după “Delogare”.
Am observat că așa se încarcă imaginile.
Hmm, s-ar cam putea sa aiba dreptate nvmarian. M-am logat ca admin si nu puteam vedea imaginile. Am schimbat in Panoul de Control, la localizari, din engleza in romana si asa am putut sa vad imaginile. Yotis, ia incearca asa si zi-ne cum sta treaba.
@nvmarian - daca ma deloghez, pot sa vad imaginile; cam aiurea ca un “necunoscut” le poate vedea si un user nu, dar totusi este bine ca exista o solutie
@altero - am incercat si metoda ta, dar nu functioneaza pentru mine
@nvmarian - daca ma deloghez, pot sa vad imaginile; cam aiurea ca un “necunoscut” le poate vedea si un user nu, dar totusi este bine ca exista o solutie
La mine problema e în sens invers: trebuie să fiu logat ca să văd vreo imagine de la Wiki. Altfel, apar așa pozele:
Image:Picture 3.jpg
Image:Picture 4.jpg
Dacă dau clic pe nume, se deschid totuși. E o eroare de afișare undeva la site. Am încercat și cu Safari și cu Camino și cu Firefox.
Aceeași mâncare de Image:Picture.
Știu că problema asta e de ceva timp, de când cu turcii parcă...
Acum văd altă chestie amuzantă (*să zicem) la wiki-ul ăsta
Paragraful 4:
[...] depășească 300% procent de culoare. Adică suma valorilor procentelor de culoare de pe cele 4 canale (c/m/y/[cenzurat]) nu trebuie să depășească [...]
s-a cenzuat litera “k”?!
LOL. E vorba de litera kappa. Oare așa apare?
[ Modificat: 07 Noiembrie 2009 01:04 AM de akbar ]
Am preluat legătura, mulțumesc. Setările modificate au dus acum la neafișarea imaginilor care adineaori apăreau.
Astfel, dragi privitori, acum, dacă se face clic pe o imagine, nelogat, apare următorul text:
Image:color corection 3.jpg
This Article Does Not Exist Yet.
You are unable to add articles to the wiki. Sorry!
Voi reveni cu noi detelii după pauză, tema Macuser08 mi se pare că se încarcă mai greu. Îmi place mai mult cea Default. ok?
Detalii
Cu tema Macuser08 și Localisation settings: english - totul e ok. Trebuie doar să fii logat ca să vezi vreo imagine/
Muatt pe limba română: All went wrong. Dă eroarea de mai jos- când dai clic pe linkul “Image: color corection 3.jpg:
Image:color corection 3.jpg
This Article Does Not Exist Yet.
Click Edit to Create!
Tema Default rox!
Concluzionând:
Nelogat, poți vedea imaginile Wiki doar cu clic, în tema Default. Macuser08 nu suportă
Logat, imaginile se văd doar cu localizare Engleză în tema Macuser08. Pe română nu vrea și nici nu afișează imaginile la clic pe ele.
Pe Default cu engleză, așa cum am eu, e ok.
Ura!
[ Modificat: 07 Noiembrie 2009 01:38 AM de akbar ]