Îmi place foarte mult cum este structurat site-ul și și cum arată. Numai cum se va face administrarea, contralarea articolelor, tepelor, inregistrarea userilor scam?
Îmi place inițiativa. Dacă aveți nevoie de ajutor cu ceva, ajut si eu cu ce pot în timpul meu liber cu mare plăcere.
nevrozel zice ca se descurca (si face treaba buna acolo de altfel). De ce nu faceti un poll cu mai multe optiuni, daca tot e democratie… Sunt sigur ca majoritatea de aici sunt oameni rezonabili.
Personal, solutia de acum mi se pare OK.
E perfect dacă acest site devine un site de vînzări/cumpărări/schimburi numai pt produse mac. În acest caz, evident că rubricile de aici pot fi eliminate (nu obligatoriu, dar deja nu ar mai fi un mare impediment).
Văd că site-ul e gol, deocamdată. Cînd începi să-l populezi? Sau deja poate fi populat?
Da, MacMarket este NUMAI pentru produse Mac sau compatibile. Popularea sitului va fi făcută de cei care au ceva de vândut/cumpărat.
Îmi place foarte mult cum este structurat site-ul și și cum arată. Numai cum se va face administrarea, contralarea articolelor, tepelor, inregistrarea userilor scam?
Îmi place inițiativa. Dacă aveți nevoie de ajutor cu ceva, ajut si eu cu ce pot în timpul meu liber cu mare plăcere.
Singurul control care se poate face este eliminarea anunțurilor spam. În rest fiecare e pe cont propriu, la fel ca în cazul oricărui tip de anunțuri.
Mai multe discuții despre ajutor și participare - pe forum acolo.
E perfect dacă acest site devine un site de vînzări/cumpărări/schimburi numai pt produse mac. În acest caz, evident că rubricile de aici pot fi eliminate (nu obligatoriu, dar deja nu ar mai fi un mare impediment).
Văd că site-ul e gol, deocamdată. Cînd începi să-l populezi? Sau deja poate fi populat?
Da, MacMarket este NUMAI pentru produse Mac sau compatibile. Popularea sitului va fi făcută de cei care au ceva de vândut/cumpărat.
În acest caz, cred că adminii ar trebui să anunțe că începînd, să zicem, cu 1 decembrie, tot ce înseamnă vînzare/cumpărare/schimburi se mută acolo, iar aici se va închide rubrica. Mi s-ar părea cel mai bine așa, altfel popularea va fi foarte lentă. Mutarea o vor face mușteriii, desigur.
În acest caz, cred că adminii ar trebui să anunțe că începînd, să zicem, cu 1 decembrie, tot ce înseamnă vînzare/cumpărare/schimburi se mută acolo, iar aici se va închide rubrica. Mi s-ar părea cel mai bine așa, altfel popularea va fi foarte lentă. Mutarea o vor face mușteriii, desigur.
Nu stiu in ce masura vei reusi cu admini. Acum 3 luni eu am lansat easymac.ro, tot un site dedicat vanzarilor apple. Am trimis si pm si mail pentru un banner exchange sau ceva dar nu am primit nici un raspuns. Site-ul este inca in lucru, anunturi sunt si speram pe viitor sa fie mai bine. Pana atunci promovare pe alte site-uri ptr ca aici sunt slabe sperante.
Și nu era mai bine ca prețurile să fie numai în lei?
Teoretic da, dar reține că, la cîțiva ani de la dispariția leului vechi, sînt mulți care încă îl folosesc, inclusiv idioții din mass media. Eu încă văd emisiuni în care un invitat folosește lei noi, moderatorul ba lei vechi, ba noi (după ce repetă că el/ea încă nu s-a obișnuit cu leii noi – deși nu știu ce vină avem noi că el/ea e prost/proastă), ba euro… e o harababură de nedescris, la un moment dat nu mai știi în ce monedă se discută. Nu mai zic de ăia din guvern(e), ba lei noi, ba vechi, ba euro, ba dolari…
@cattus: sigur că ai dreptate, până la urmă nu contează care e moneda, important este ca regula să fie clară
Păi sigur că am dreptate, de vreme ce asa constat în fiecare zi. Dacă ai pune lei, unu zice noi, altu dă cu milioanele, unu cu cifre, altu, de atîtea zerouri, scrie cu litere și pas de mai știi care cu cine votează.
cam aiurea ideea.. cum sa se inchida asa.. tam nesam!? de unde mai procuram diverse asa repede si asa sigur ca intre macuseri? (mai ales ca deja ne stim majoritatea intre noi)
daca prezentii moderatori nu se descurca eu zic sa luam altii (asta in cazul in care chiar le mananca atat de mult timp sau este o problema asa majora pentru ei)
plus ca imi miroase a altceva (alt site, alt design, alt admin, alte reguli, bannere peste tot, papagali care vand diverse overpriced gen “casti 00 euro—SuPeR MOKAZIE” , etc)...a nasol de tot….
daca un lucru merge bine, zic eu ca trebuie lasat asa
cam aiurea ideea.. cum sa se inchida asa.. tam nesam!? de unde mai procuram diverse asa repede si asa sigur ca intre macuseri? (mai ales ca deja ne stim majoritatea intre noi)
daca prezentii moderatori nu se descurca eu zic sa luam altii (asta in cazul in care chiar le mananca atat de mult timp sau este o problema asa majora pentru ei)
plus ca imi miroase a altceva (alt site, alt design, alt admin, alte reguli, bannere peste tot, papagali care vand diverse overpriced gen “casti 00 euro—SuPeR MOKAZIE” , etc)...a nasol de tot….
daca un lucru merge bine, zic eu ca trebuie lasat asa
Eu zic că, fiind un site construit pt așa ceva, e mai închegat, iar dacă toate vînzările de pe macuser.ro trec acolo, unde-i baiul? Pe macuser.ro rămîne doar un link la acest nou site, altfel chiar nu are sens să fie două. Deocamdată, piața din RO nu justifică așa ceva, un site de vînzări-cumpărări-schimburi pt mac-uri ajunge.
... un site de vînzări-cumpărări-schimburi pt mac-uri ajunge.
și un singur magazin de pâine pentru fiecare localitate!
să fie tată 3 milioane de mii de sute… se cern singure și ajung singure câteva - puține.
deocamdată niciunul nu este atât de populat cu mere cum este secțiunea dedicată de pe macuser.
dacă, totuși, este un “magazin” online mai agreeat decât altele,... poate fi o redirecționare către prăvălie, de la prăvălie înapoi pe macuser…
userul de pe mac să aibă același cont și pe site-ul de mică publicitate și așa tot noi între noi.