6 din 6
6
Consultare publica Macuser.ro - Forum Vânzări/Cumpărări/Schimburi
  [ Ignoră ]   [ # 76 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
faby_hanu - 23 Noiembrie 2009 09:21 AM

Nu stiu in ce masura vei reusi cu admini. Acum 3 luni eu am lansat easymac.ro, tot un site dedicat vanzarilor apple. Am trimis si pm si mail pentru un banner exchange sau ceva dar nu am primit nici un raspuns. Site-ul este inca in lucru, anunturi sunt si speram pe viitor sa fie mai bine. Pana atunci promovare pe alte site-uri ptr ca aici sunt slabe sperante.

Noi am primit mailul in 31 octombrie. Cand avem o unanimitate intre admini necesara pentru fiecare cerere de acest tip, o sa-ti comunicam. Deocamdata votul e negativ.

Poti sa-ti promovezi intre timp singur situl in sectiunea de reclame inregistrate sau reclame pentru afacerea mea. Pe macuser.ro.

Ne cerem scuze ca n-am pus pe site un tool de administrare directa a bannerelor (eventual in flash) accesibil oricul vrea sa foloseasca macuser.ro ca generator de trafic si de clienti. Analizam acum sa vedem cum putem imbunatati performanta procesului de sprijinire a initiativei private in domeniul produselor Apple SH.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 77 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
haris - 23 Noiembrie 2009 11:03 AM

poate fi o redirecționare către prăvălie, de la prăvălie înapoi pe macuser…
userul de pe mac să aibă același cont și pe site-ul de mică publicitate și așa tot noi între noi.

asta a fost si ideea acestui thread, asta a fost si una dintre solutiile propuse in primul post al threadului

Administrator - 08 Noiembrie 2009 07:39 PM

- subcontractarea secțiunii unui alt site specializat, gen http://www.macpedia.ro/mactrimoniale/

Daca se va alege inchiderea sectiunii, oricine e liber sa-si rezerve un cont cu aceleasi date de identificare si toata lumea va sti cine e si cata incredere ii poate acorda atunci cand va avea ceva de vanzare. Taman din cauza asta nu am promovat inca nicaieri siteul si sectiunea de vanzari: sa dau posibilitatea userilor de aici sa-si rezerve aceleasi conturi.

Criza, ne-criza…piata de mac-uri creste si tot timpul, indiferent daca e aici sau in alta parte, tot vor aparea unii pe care nu-i cunoastem si care vor avea ceva de vanzare la un pret bun. Cat sa tot cumparam si sa vindem noi intre noi? Fie ca veti cumpara un produs SH si fara garantie de la un user cu 4 patratele sub avatar sau de la unul cu o singura patratica, e aceeasi loterie. Tot timpul vor fi si tepari, neseriosi sau cum vreti sa le spuneti. Un administrator de site, oricare ar fi siteul, nu are cum sa-si protejeze 100% comunitatea/utilizatorii. Userii sunt cei care se pot proteja intre ei: ai vazut un anunt interesant pus de un user inregistrat ieri, ai abordat vanzatorul, ai discutat cu el si-ti miroase a tepar sau te-ai intalnit si ai vazut produsul care nu e atat de OK ca-n anunt. Ce poti sa faci? In afara de a semnala neregulile administratorilor sau intr-un thread special creat, nu ai ce face. Suna ca dracu chestia asta insa asta-i viata, astia-s oamenii.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 78 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Mulțumim pentru opinii și sugestii. Consultarea este acum închisă.

6 din 6
6