Subtitrare VLC
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 21.10.09

Dragii mei!

Am o problema aparent simpla, nu pot viziona subtitrari in playerul VLC; imi da eroarea din atasament; precizez ca fisierele sunt denumite identic, sunt in acelasi folder si am incercat sa le pun in lista si manual(...mouseual:)
Indicati-mi va rog o solutie, devine frustrant si chiar mi-ar place sa pot vedea subtitrarile filmelor pe “my pretious” macbook cheese

Multam’ anticipat si numai bine!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Florin C - 09 Noiembrie 2009 06:15 AM

Dragii mei!

Am o problema aparent simpla, nu pot viziona subtitrari in playerul VLC; imi da eroarea din atasament; precizez ca fisierele sunt denumite identic, sunt in acelasi folder si am incercat sa le pun in lista si manual(...mouseual:)
Indicati-mi va rog o solutie, devine frustrant si chiar mi-ar place sa pot vedea subtitrarile filmelor pe “my pretious” macbook cheese

Este o eroare rarisimă, cei ai făcut cu fontul Lucida Grande? Ăsta e fontul absolut de sistem, nu se poate șterge. Du-te la setările VLC și alege alt font și vezi ce se întîmplă. Setarea default e Arial black.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

am gasit asta, cu search wink

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
dacuBurebista - 09 Noiembrie 2009 10:27 AM

am gasit asta, cu search wink

Merci de link, primul loc in care am cautat sa ma inspir a fost acest forum si am parcurs mai tot ce s-a scris pe marginea subiectului.
Ultima ora: Intr-un final am rezolvat prin reinstalarea unei alte versiuni smile

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
Cattus Thraex - 09 Noiembrie 2009 07:03 AM
Florin C - 09 Noiembrie 2009 06:15 AM

Dragii mei!

Este o eroare rarisimă, cei ai făcut cu fontul Lucida Grande? Ăsta e fontul absolut de sistem, nu se poate șterge. Du-te la setările VLC și alege alt font și vezi ce se întîmplă. Setarea default e Arial black.

....Mama ei de Lucinda!, dupa ceva stres am reinstalat o alta versiune a VLC-ului, respectiv Version 1.0.3 Goldeneye si functioneaza minunat
Thanks !