fă și tu mai mare fereastra aia și nu mai ai probleme
asta nu inseamna ca nu are un bag sau ca scapi de el
mie nu mi-a facut asa nici o data… pentru simplu motiv ca nu schimb niciodata nivelul de importanta al emailului trimis
in schimb imi face urmatoarea chesti (care nu e bag dar nu stiu cum s-o opresc)
de cate ori dau click pe un atachment il descarca automat pe desktop. la alti colegi de-ai meu nu se intampla asta si nu stiu unde sa umblu. n-am gasit nici o obtiune, setare, ceva acolo.
fă și tu mai mare fereastra aia și nu mai ai probleme
asta nu inseamna ca nu are un bag sau ca scapi de el
mie nu mi-a facut asa nici o data… pentru simplu motiv ca nu schimb niciodata nivelul de importanta al emailului trimis
in schimb imi face urmatoarea chesti (care nu e bag dar nu stiu cum s-o opresc)
de cate ori dau click pe un atachment il descarca automat pe desktop. la alti colegi de-ai meu nu se intampla asta si nu stiu unde sa umblu. n-am gasit nici o obtiune, setare, ceva acolo.
Setarea default este în mail downloads de la nivelul user-ului. D-zeu știe cum a ajuns la tine să se descarce acolo!? Se setează din Preferences.
cu tot respectul domnilor, da nu are nici o legartura
trust me
acea setare se refera la locatia unde vrei sa fie salvat un attach ATUNCI CAND, CHIAR VREI SA-L SALVEZI UNDEVA ANUME
la mine problema esta ca daca dau click pe un attach (de ex. un doc de Word) il deschide bineinteles in Word, dar, in acelasi timp, mi-l descarca automat si pe Desktop fara ca eu sa-i zic asta
NU VREAU SA-L SALVEZ NICAIERI !!!
S-a mai plans cineva de problema asta mai demult, poate tot STef…, nu mai tin minte. In orice caz, atunci cand dai click pe un atasament sa ti-l deschida, fisierul se salveaza AUTOMAT in acel Downloads Folder, care “by default” este ~/Library/Mail Downloads. Vezi screenshot-ul pus de Huk: daca la tine ai Downloads Folder: Desktop, atunci o sa te trezesti cu cate un fisier pe Desktop de fiecare data cand deschizi un atasament direct din Mail.
Apropo, e bine ca din cand in cand sa va curatati acel director Mail Downloads, mai ales daca primiti pe mail fisiere mari si aveti obiceiul de a le deschide direct din Mail.
Tudor is right. Tiger face asta, Panther nu.
@STef… Nu stiu cum vrei tu sa deschida un fisier, fara ca fizic sa-l salveze undeva. In Windoze deschizi fisierul, modifici ceva, dai save si… ups, e la dracu prin documents and settings/user/local settings/temp care mai e si ascuns…
Mi se pare mult mai clar asa: il salveaza unde vrei tu, nu misti nimic in el… il sterge. Il modifici, il pastreaza.
pe mine nu ma deranjeaza ca se salveaza pe Desktop ci ca se salveaza pe hard, oriunde
atata timp cat e in mailbox de ce tre sa mai apara o copie altundeva
imi vin zeci de mega de attachment zilnic
e adevarat ca am setat in Pref ca download folder sa fie Desktop-ul si tot ce deschid din attach apare automat si de Desktop
DAAAAAAR
one moment
am profitat de pauza si am dat buzna in macul unui coleg
am intrat in Mail Download si ce am gasit acolo…... zeci de giga frate
ia intrati si voi p-acolo, asa de curiozitate