program pentru lipit fisiere mpg
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Radauti
Macuser din: 26.09.07

Buna
Am de transpus pe DVD-uri 900 fisere mpg (aproximativ 28 Gb) .Ma intereseaza cum pot lipi aceste fisiere pentru a le scrie pe Dvd.
Am incercat sa le scriu cu Toast dar nu primeste mai mult de 100 fisiere,aprox 1.5Gb si imi apar mici pauze intre ele la play
Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

n-am inteles ce vrei?
sa lipesti 900 de fisiere ca sa obtii unul de 28 de GB pentru a-l scrie pe dvd?
sau cum?...

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

VisualHub. Lipeste, converteste, oricate.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
dacuBurebista - 09 Noiembrie 2009 10:30 AM

n-am inteles ce vrei?
sa lipesti 900 de fisiere ca sa obtii unul de 28 de GB pentru a-l scrie pe dvd?
sau cum?...

Din cele 900 de fisiere vreau sa fac 7 a cate 4Gb ,pentru a le scrie pe dvd.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

a le scrie pe dvd inseamna sa scrii un DVD (video) sau sa le pui backup ca fisiere (unul de 4 giga)?

daca e primul caz: visualhub
daca doar vrei sa lipesti iti trebuie un program de lipit filme. Da-i cu search pe versiontracker.com (ti-as recomanda ceva, dar .mpg poate sa insemne orice)

P.S. faci economie de tastatura de dai detalii cu lingurita? Sau vrei sa vezi din cate intrebari ne prindem ce vrei?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie

Rezolvare personala :
Am convertit mpg-urile cu Toast Titanium 9 in Mov-uri compresie H264,size custom 720x404 (cat aveau fisierele originale)
importat in final cut pro ,se trag fisierele in timeline ,moment in care se da Yes la intrebarea “Change sequence settings to match the clip settings ?” ,  “exportat Quick time movie “current settings “fara sa bifez “make movie self-contained” si ‘‘Recompres all frames” (rezulta un fisier index de dimensiuni mici si nu sta mult la rander)
Fisierul rezultat l-am tras din nou in Toast Titanium unde am facut un DVD video.
Am incercat si Visualhub si multe alte programe insa calitatea rezultata a fost nesatisfacatoare.Am ramas surprins de ce stie sa faca Toast,este si un foarte bun encoder,cel putin in cazul meu.
Va multumesc pt sfaturi in special Huk iar daca va pot si eu ajuta, o sa o fac cu placere.

‹‹ MeVisLab      ActiveX pt Mac ? ››