telefonie aproape de doua ori mai ieftin de cat skype: wengo!
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Chisinau, Republica Moldova
Macuser din: 09.07.06

sa icercati la openwengo.fr sau org sau cautati pe google.
Este de origina franceza, si are localizare in franceza.
Are rost de incercat, mi s-a zis din Italia ca calitatea e mai buna de cit skype, eu n-am textato pentru ca am carta de credit din Moldova, si(in diferenta de skype) nu vra s-o primeasca, dar astept sa fie solutionat problema.

Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

ai platit vre-o data ceva cand ai stat pe Skype (inafara de factura la internet) question

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Convorbirile Skype catre numere de telefon fix sau mobil se platesc.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

file : openwengo.public doesn’t exist ! Va da si voua aceeasi eroare?

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05
D.O.R.U.T.Z. - 10 Iulie 2006 03:14 PM

file : openwengo.public doesn’t exist ! Va da si voua aceeasi eroare?

daca te referi la site, asta e http://www.wengo.com/index.php/mp_download_wp_mac

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.06.06

wengo.com este firma ce comercializeaza produsul, openwengo.org est proiectul opensource de dezvoltare, acum vad ca nu mai este decat partea client, era candva si partea server (sau am au intrarile speciale, nu mai stiu),
filozofia nu este telefonie pura, ci servici si in special prezenta, iar calitatea nu am testat, dar parca folosesc acelasi codec ca si skype, sau inca nu au foarte multi clienti pe directia fr-ro so este banda libera.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.06.06
roberto - 09 Iulie 2006 09:02 PM

eu n-am textato pentru ca am carta de credit din Moldova, si(in diferenta de skype) nu vra s-o primeasca, dar astept sa fie solutionat problema.

nu poti cu cardul din Moldova sa itzi faci cont la paypal? si nu cumva se poate plati prin paypal?

my2c

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Nici romanii n-au acces la Paypal, ce sa mai vorbim de Moldova…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Chisinau, Republica Moldova
Macuser din: 09.07.06
cnicules - 10 Iulie 2006 05:20 PM
roberto - 09 Iulie 2006 09:02 PM

eu n-am textato pentru ca am carta de credit din Moldova, si(in diferenta de skype) nu vra s-o primeasca, dar astept sa fie solutionat problema.

nu poti cu cardul din Moldova sa itzi faci cont la paypal? si nu cumva se poate plati prin paypal?

my2c

e vorba inca de faptul ca da ca platesti cu paypal i-ti scoate si tva, dar da ca esti in afara EU tva nu o platesti…e asa si la skype, numai ca la skype sa puote de platit si cu http://www.moneybookers.com unde au acces si romani si moldoveni, dar le wengo numai prin paypal CU TVA, eu am si cartela italiana, dar iarasi tva…
Eu una nu inteleg dece ucraina are acces cu cartela de credit ca dupa statistica mondiala a bancilor se afla cu mult dupa moldova…

Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9