Nu, serios acum, sunt oameni care chiar folosesc antivirus pentru OS X ? Eu folosesc decât ClamXAv, dar numai pe stickurile si driverele externe care iau contact cu PC-urile prietenilor. Am uitilzat 4 ore iAntivirus și mi s-a părut o mare prostie, îmi consuma CPU degeaba, și uneori sărea și la 99% consum…
Mai ontopic așa, habar nu am cum este VirusBarrier ăsta, dar nu am de gand să imi fac cont pe facebook și reclama ca să îl am.
mie da
pe stick, și chiar pe camera foto
și pe niste arhive, pe care le-am luat de undeva
faptul că virușii ăia nu puteau face nimic la macos, e altă discuție
e mocangeala, nu stiu ce sa zic eu l-am luat, dar asta nu inseamna ca il instalez. a aparut acolo in lista de chestii cumparate de la ei si asta.
pentru putin timp, cand vezi atatea programe cu licenta, parca nu mai esti roman
e mocangeala, nu stiu ce sa zic eu l-am luat, dar asta nu inseamna ca il instalez. a aparut acolo in lista de chestii cumparate de la ei si asta.
pentru putin timp, cand vezi atatea programe cu licenta, parca nu mai esti roman
Și eu le-am luat pe toate, na, nu că le-aș folosi, dar cine știe..
VirusBarrier X5 costa 70$. Oare or fi vîndut măcar unu?
Analiștii spun că Virus Barrier are și bază de date pt malware de Mac OS, nu numai de windows, cum are ClamXav. Acuma, na, nu știu, nu pot aprecia. Mie ClamXav mi-a găsit viruși de Windows în cîteva atașamente la e-mail.
Un lucru nu am înțeles: de ce trebuie sa punem noi un soft de care nu avem nevoie? Dacă trimiți un virus pe windoze, nu îl avertizează pe utilizator antivirusul windows-ului? (antivirusul instalat ulterior, bitdefender whatever).
Daca un calculator merge bine, așa îl las. Dacă are nevoie de antivirus îi pun. Vă plictisiți teribil de discutați de antiviruși, parerea mea.
s-a băgat ca supliment la MacHeist 2009. Unii îl laudă, cică ar fi singurul antivirus care are suport și pt ăia puțini viruși de mac, ClamXav cică n-are.