@haris: Multumesc. Foarte bun link-ul.
Pentru bara de meniu - a creat ceva care sa inlocuiasca, dar nu o inlocuieste, pt ca este meniu sub forma de lista. Eu am nevoie de un meniu care sa fiu asa cum este in iWeb. Dar vreau sa-l pot edita: sa-i schimb fontul textului, marimea textului, backgroundul etc. Acum nu se poate decat sa tragi si sa-l latesti sau sa-l micsorezi, si - sa-i schimbi pozitia. Dar in interior, nu poti face nimic.
@psergiu: si eu as vrea sa stiu cum se poate face. este foarte interesanta si utila deschiderea pozei intr-o alta fereastra.
1. Fara comments la blog, este mare minus. Daca nu poti sa primesti reactii la ceea ce scrii, ... ... ...
2. Pentru modificari de dimensiuni ale layout-ului, cred ca este nevoie de schimbari ale template-ului, pe care le poate face doar cine stie coding. aici e vorba de structura templatului. I think…
3. Ar fi grozav - sa faca shapeimage pentru toate fonturile. Asa incat si fonturi cum ar fi: Hoefler text…, sa se vada corect pe pc-uri, sau alte comp.
4. La adaugarea unei melodii pe o pagina, prin drag&drop;, in iWeb apare odata cu melodia un loc unde cere sa fie pusa o poza. Intrebare1: cum se poate ca sa nu pui poza? Intrebare2: am pus un icon, dar nu mi-l face mai mic de width 75 px. Vreau ceva mai mic, un icon micut, dragut, nu asa de mare…
Multumesc pentru ajutor! Sper ca impreuna sa gasesc mai multe oportunitati pentru a folosi eficient iWeb. Thanks again.