Zilele trecute am incercat sa instalez niste aplicatii iar unele ramaneau agatate cu bara de instalare goala. Dupa un reset primeam un mesaj de eroare in genul “Could not install”. Incercand sa le iau in iTunes, obtineam o eroare de timeout la download. Astazi categoriile New/Featured sunt aproape goale, par incomplete, iar la unele aplicatii nu pot accesa descrierea.
Lucrurile astea se intampla si pe iPhone si in iTunes pe App Store romanesc. Cel pentru US nu pare sa aiba probleme.
Da, eu de aseară am observat că sunt probleme cu Appstore România, dar într-adevăr US Appstore pare să funcționeze fără probleme.
Pentru alte țări nu am cont așa că nu am putut încerca…
Mie tot nu mi se pare in regula. Pe pagina principala in iTunes sunt ceva mai multe aplicatii decat ieri (apare cate una la vreo jumate de ora) dar tot mai sunt chestii disparute pe-acolo, cum ar fi bannerul mare cu promo-uri la aplicatii. Sa instalez n-am mai incercat de pe App Store Ro pentru ca-n incercarile mele de acum doua zile ramaneam cu conexia agatata pe iPhone pana la reset.
incda nu e ok.
in Productivity sunt numai vreo 15 apps? n-as zice…
plus ca nu pot face update-uri, nu pot descarca aplicatii, apare mesajul de mai jos…
Appstore RO e în bălării rău, din cele două aplicații ale mele pot să accesez una, direct prin link, iar dacă dau căutare o găsește o găsește doar pe cea inaccesibilă
Cel mai probabil cei de la Apple fac lucrări de mentenanță pe AppStore RO, eventual și pe alte țări. Să sperăm că problema se va rezolva cât mai repede.
cind instalez un telefon de pe iphone din appstore, dar doar cind instalez cu contul RO si nu cel de USA, dar imi da si o eroare in itunes tot ceva de genul
cind instalez un telefon de pe iphone din appstore, dar doar cind instalez cu contul RO si nu cel de USA, dar imi da si o eroare in itunes tot ceva de genul
nu stiu de ce insa ... am incercat deja aproape orice si de pe google si de oriunde !