Daca vrea cineva sa contacteze direct Apple Romania Support Centre am gasit un nr de tel si o pagina dedicata: 0800 894847 http://www.apple.com/ro/support/
Oare poti cere support si daca ai un iPhone cu jailbreak ?
asistenţa pentru iPhone se face în România prin Orange. băieţii de la numărul ăla o să te trimită să suni la 408. Apropo, acuma am făcut update la Flickr şi nu mi-a dat eroare.
Oare poti cere support si daca ai un iPhone cu jailbreak ?
asistenţa pentru iPhone se face în România prin Orange. băieţii de la numărul ăla o să te trimită să suni la 408. Apropo, acuma am făcut update la Flickr şi nu mi-a dat eroare.
Asta este, daca e prin orange atunci mai bine nu!
Oricum am facut un cont nou de itunes pt state si stau linistit ca merg toate brici !
Iar de baietii de la orange, respectiv phone experts nu vreau sa zic nimic, sunt si citiva buni printre ei! :D
Nu știu dacă-i așa, o aplicație se actualizează pe toate appstore, deci ar trebui să meargă, dar nu, n-am încercat
dacă e adevărat ce spune toma înseamnă că există o evidență pentru fiecare aplicație de pe ce appstore a fost luată
Eu banuiam ca update-urile se fac de pe contul cu care s-a instalat initial. Am vrut sa-mi confirm pentru ca n-am avut pana acum situatia asta. Se pastreaza totusi o evidenta a aplicatiilor pe cont, pentru ca daca de ex. cumperi una si o stergi, o poti reinstala fara sa platesti din nou.