3 din 8
3
Probleme cu App Store romanesc?
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Ca să fiu mai explicit:

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRank
Member
Din: Sf. Gheorghe
Macuser din: 02.08.09

@toma, da, așa e, mă întâlnisem și eu cu faza asta mai demult dar uitasem

Semnătură 

MacBook Pro 13”, iPad Air 2, iPhone 6 plus, Apple TV

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 08.02.07

Eu zic sa intrebati la Apcom (IRIS), poate au baietii habar de ce persista problema.

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.06.09

ai jailbreak facut?
ai cumva doua conturi, in tari diferite?
mie imi dadea eroarea aia cu jailbreak si cu contul de Romania (aveam cateva aplicatii pe cel de ROmania).
ce am facut a fost sa sterg toate aplicatiile, si le-am pus pe toate pe contul de US.
pe scurt, daca ai un cont de US pe care ti-ai instalat ceva direct de pe telefon, o sa iti dea eroarea asta.
am facut poze la ce era pe romania, si am sters tot din itunes, si puse toate una cate una pe contul de US si nu mai sunt probleme.

Semnătură 

<insert Apple products here>
“Too many people spend money they haven’t earned, to buy things they don’t want, to impress people they don’t like.” - Will Rogers

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 11.10.08

Hello,

Ieri am incercat sa downloadez o aplicatie de pe app store, prin iPhone prin wifi si imi da o eroare ‘unknown error’ pe tel. Zic bine, si ma duc pe mac sa ii dau un sync sa vad ce are si cand incerc sa downloadez ,surprise surprise… imi zice treaba cu unknown error si imi arata si 5002 ( http://i37.tinypic.com/5v66fq.png )

Am incercat de toate… Am resetat contul , am iesit si intrat in el , am inchis itunes l-am deschis, apoi am resetat telefonul, dat restart, modificat permisiune la iTunes folder , am sters numerele la credit card si cand sa le pun inapoi , imi zice ca Your payment method was declined…. dar de ce ? Nu stiu ,caci pana acum prin contu asta am downloadat aplicatii multe ,si unele chiar destul de scumpe si n-am mai avut problema asta.

Pe cont mai am 3 lei ,deci nu sunt pe minus sa fie asta problema. Tot ce imi amintesc e ca am incercat acu vreo 3 zile sa down o aplicatie tot asa prin wifi si imi tot arata ca Loading… Si am lasat-o in pace si cand am vazut ca nu merge am inchis telefonul si apoi cand l-am deschis ea disparuse… Si azi cand incerc sa mai scot aplicatii , fie free fie pay , imi da 5002…

Any help?
Am iTunes 9.0.2 am incercat sa ma uit pe google dar numai sfaturi aiurea, si si alea sunt pentru itunes 8.

Semnătură 

“Good artists copy, great artists steal”

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 26.11.08

salut.
Si mie mi-a facut ieri toata ziua asa, inclusiv de dimineata.

Semnătură 

MacBook 13.3 Unibody AL
Ipod TOUCH 1G 8GB

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 09.11.09

Asa am patit si eu ieri, astazi merge bine

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRank
Member

topicul e dublat, s-a mai discutat despre asta aici: http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/23009/

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

domnilor…fara suparare..
ce ii cu tristetea asta ? - c’mon,e un magazin virtual,nu e 2012.
nu puteti sta cateva zile fara sa stiti care sunt ultimele aplicatii ? - is convins ca nu mai dureaza mult pana isi revine smile

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRank
Member

oricum sunt deja semne reale de revenire smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.09.09
hamilton - 13 Noiembrie 2009 03:01 PM

domnilor…fara suparare..
ce ii cu tristetea asta ? - c’mon,e un magazin virtual,nu e 2012.
nu puteti sta cateva zile fara sa stiti care sunt ultimele aplicatii ? - is convins ca nu mai dureaza mult pana isi revine smile

Eu inca nu sunt foarte deprimat. Deocamdata astept linistit pana “it just works” din nou.

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRank
Jr. Member

Hm , ciudat… Acu am incercat sa ma loghez si zice ca wrong user name lol. Dar nu e chiar urgenta majora , dar m-am panicat ca mi-am stricat contul. Deci atunci cea mai buna optiune e sa asteptam? ...... Am incercat acu si iar tot eroarea asta imi da. >.<

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Eu n-am nici o problemă de genul ăsta dar iată ce am găsit.  Știți cum?
Așa.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRank
Jr. Member

Fixurile de acolo nu merg. Am stat pe net azi vreo 5 ore incercand tot ce este pe internet. Crede-ma ,ca primul lucru ce fac cand am o problema e sa intru pe google si sa caut. Fix-urile de acolo se refera la shopping cart in mare si in iTunes 9 nu este shopping cart si cu Wish List nu este nimic de facut.

Am reinstalat iTunes de la 0 si am formatat si telefonul si OS-ul l-am instalat saptamana trecuta.. Deci e totul clean .. Plus ca am cont pe USA si de acolo se downloadeza ok tot si se sync cu iPhone-ul. E ceva de la baietii de la Apple dar daca tu zici ca nu ai probleme nu stiu ce sa cred….Si e autorizat calculatorul. (iTunes authorization)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.07.09

este de la ei, de cand s-a busit AppStore-ul din romania. eu oatesc la fel.

Semnătură 

iPad2, Black, 32GB Wi-Fi
iPhone 4S 32GB;
MacBook Pro 15” 2,4GHz, MB470
iMac 21” 2.7GHz, Mid 2011
IPod Touch 8GB

3 din 8
3