Hello,
Ieri am incercat sa downloadez o aplicatie de pe app store, prin iPhone prin wifi si imi da o eroare ‘unknown error’ pe tel. Zic bine, si ma duc pe mac sa ii dau un sync sa vad ce are si cand incerc sa downloadez ,surprise surprise… imi zice treaba cu unknown error si imi arata si 5002 ( http://i37.tinypic.com/5v66fq.png )
Am incercat de toate… Am resetat contul , am iesit si intrat in el , am inchis itunes l-am deschis, apoi am resetat telefonul, dat restart, modificat permisiune la iTunes folder , am sters numerele la credit card si cand sa le pun inapoi , imi zice ca Your payment method was declined…. dar de ce ? Nu stiu ,caci pana acum prin contu asta am downloadat aplicatii multe ,si unele chiar destul de scumpe si n-am mai avut problema asta.
Pe cont mai am 3 lei ,deci nu sunt pe minus sa fie asta problema. Tot ce imi amintesc e ca am incercat acu vreo 3 zile sa down o aplicatie tot asa prin wifi si imi tot arata ca Loading… Si am lasat-o in pace si cand am vazut ca nu merge am inchis telefonul si apoi cand l-am deschis ea disparuse… Si azi cand incerc sa mai scot aplicatii , fie free fie pay , imi da 5002…
Any help?
Am iTunes 9.0.2 am incercat sa ma uit pe google dar numai sfaturi aiurea, si si alea sunt pentru itunes 8.