Mie mi-a raspuns unul pe nume Jeremiah.
Eu ii zic ca e a cincea zi de agonie si ca nu mai am rabdare, ca m-am ratacit prin oras din cauza lor, ca am telefonul pe butuci, ca imi vreau banii inapoi, iar el…
El, ce sa imi raspunda: ca ce mai fac, ca spera ca toate imi merg bine si ca deja se cauta o solutie pentru problema mea si voi fi notificat atunci cand vor aparea noutati (daca…).
El, ce sa imi raspunda: ca ce mai fac, ca spera ca toate imi merg bine si ca deja se cauta o solutie pentru problema mea si voi fi notificat atunci cand vor aparea noutati (daca…).
Pai daca n-au o solutie ce vrei sa-ti zica??? Ca stau la noapte si o rezolva? E amatorism sa promiti ceva pana n-ai identificat problema si ai deja o solutie.
Pai daca n-au o solutie ce vrei sa-ti zica??? Ca stau la noapte si o rezolva? E amatorism sa promiti ceva pana n-ai identificat problema si ai deja o solutie.
Cum se zicea: rabdare sau cont international…
1. ebay.com - gift card pe US (cat dai in dolari de obicei atata primesti gift card). merge cu card romanesc prin paypal (eu am mastercard in lei de la ING, card de debit)
2. cont de US
3. redeem <—gift card-ul
4. enjoy the best AppStore!
De acord cu voi, dar eu vreau sa plateasca pentru greseala lor!
Nu vreau sa faca overtime la serviciu, ci sa imi ofere o solutie temporara pana se remediaza problema, cum ar fi de exemplu sa imi mute contul pe US momentan (ca tot mi-ati dat voi idei).
Cred ca o sa le si scriu asta…
Si eu am scris. Initial m-am panicat pentru ca disparuse IGo-ul din lista si ma albisem la cat a costat ca nu mai are update-uri…. Acum a aparut IGo-ul insa am aceeasi eroare 5002.
Nu am primit raspuns inca la eroarea 5002.
sper sa nu fie cazul sa fi ajuns informatiile noastre de card pe undeva ca atunci i trist de tot de apple, si mie tot asa mi-au spus ...ca o sa ma notifice cand vor avea mai multe informatii,si ca ei inteleg cat de “entuziasmat sunt” sa cumpar din app store si ca spera spre o rezolvare rapida.