2 din 2
2
Home finance
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.05.06
huk - 11 Iulie 2006 08:35 PM

Pai e “foarte valabil”. Mania mea a inceput pe PC cu M$ Money dar Quicken face tot ce trebuie.
tot sub forma de gluma: Graficele ce vrei sa le arati fetei tale fac parte din categoria “Hello, I’m a PC!”. Deschisul dulapului de haine si numaratul perechilor de pantaloni face parte din categoria “... and I’m a Mac!”

Alege cu atentie!

mda…am intrat si eu putin sa citesc despre el dar nu e demo si doar ce am platit sapt.asta upgrade pentru cateva programe asa ca stau potolita si folosesc in continuare moneydance in speranta ca in curand apare varianta de desktop pt.mac.Si sunt grafice frumoase si in moneydance si in splashmoney(adevarul e ca ma enervez si eu cand vad clar, explicit si in culori cum se duc banii )dar pentru asta traim nu?...ca sa cheltuim banii.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 11.10.05

arunca o privire si la budget: http://www.snowmintcs.com.
are un concept nou si deosebit de interesant pentru abordari de genul:
cat am cheltuit luna asta pe ulei? de fapt merge invers: am atatia bani, cum ii repartizez si mai, ales, cum stau cu “plafonul”. este varianta moderna a cheltuielilor distribuite in plicuri cand venea chenzina.
mi s-a parut un pic greoi dar acum isi arata utilitatea.

sunt curios cum ti se pare.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.05.06

l-am folosit o perioada dar l-am abandonat.Acum mi-am facut o baza de date in filemaker.Exact dupa necesitati.Multumesc!

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Readuc în atenţie subiectul ăsta cu nişte chestii interesante pe care le-am descoperit. Eu utilizez un software numit iBiz (fost iWork, ulterior Apple a cumpărat acest nume) cu care-mi organizez proiectele la care lucrez (în principal face time tracking). Fiind mulţumit de acest soft, am luat şi iBank, produs de aceeaşi firmă, care e un soft pentru management financiar - contabilitate personală.

Prima “descoperire” este deci acest iBank care e draguţ şi îşi face treaba, cel puţin pentru mine care n-am mai utilizat aşa ceva până acum.

A doua chestie foarte interesantă este faptul că dacă aveţi un cont Raiffeisen Online (internet banking), puteţi downloada extrase de cont în format QIF, pe care ulterior iBank le importă frumos şi astfel nu mai trebuie să introduceţi manual tranzacţiile.

Semnătură 

⌘-N

2 din 2
2