nu are tata, l-am crescut singura, mac-ul a fost cadoul meu ptr el, l-a dorit tare mult…..nu stiu de ce a vrut sa puna ambele sisteme de operare, nu l-am intrebat, mie mi-a dat prin cap sa intru pe forum si sa intreb, el nu avea de unde , normal, ptr ca nu merge internetul, apoi s-a gandit sa mearga la un internet cafe dar eu deja ma miscasem . Mamele sunt mai rapide , cred . Va rezolva, stiu asta, numai ca eu am vrut sa rezolv mai rapid.
Cine stie, poate vreodata am sa primesc si eu unul de la Daniel . Este superb. Initial am crezut ca sunt mofturi, cand mi-a vorbit despre el, apoi am vazut ce poate si sunt incantata . La fel si el . Sper ca asta sa-i fie invatatura de minte , stiu ca s-a speriat dar nu am intrat in amanute , eram prea suparata ca trebuie sa il repar , mai ales ca e nou . Hmmm, totul e bine cand se termia cu bine, sper ca maine sa rezolve problema. Inca o data , multumesc ! Dana
vorbesti despre reparatii cand se strica ceva fizic, in sensul ca pica laptop-ul pe pamant si se sparge. atunci il repari. sau cand nu mai functioneaza o anumita componenta. astea sunt momente de lectura… cu software-ul nu poti strica o masina.
Cine stie, poate vreodata am sa primesc si eu unul de la Daniel . Este superb. Initial am crezut ca sunt mofturi, cand mi-a vorbit despre el, apoi am vazut ce poate si sunt incantata . La fel si el . Sper ca asta sa-i fie invatatura de minte , stiu ca s-a speriat dar nu am intrat in amanute , eram prea suparata ca trebuie sa il repar , mai ales ca e nou . Hmmm, totul e bine cand se termia cu bine, sper ca maine sa rezolve problema. Inca o data , multumesc ! Dana
dar nu a rezolvat problema inca….nu merge macbook-ul . nr de tel al lui daniel este 0769791775….poate il consiliaza cineva. Domnul care scrie cartea, poate .