sincronizare aplicatii
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 14.09.09

salutare tuturor

ma confrunt cu urmatoarea problema ....  cumparat iphone ,  instalat igo (  si alte aplicatii )  ,  dupa care laptopul pe care faceam sync a crapat ..... 
am luat un macbook (  ma batea de mult gindul sa l schimb ,  asa ca am profitat de ocazie ....

problema mea e urmatoarea ....  cum s a fac sync sau update la aplicatiile pe care le am pe iphone fara sa le pierd ? 

multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Constanta
Macuser din: 02.10.08

Conectezi iPhone-ul la Mac, Deschizi iTunes dai clic de dreapa pe iPhone in bara din stanga si apesi “Transfer Purchases”

Semnătură 

appleabuser

iMac - MacBook Air - iPhone 4 - iPad 2 3G

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 14.09.09

mci .....  ce simplu era ....

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Constanta
Macuser din: 02.10.08

Apple este facut de americani, gandit pentru americani ... Americanii fiind foarte grei de cap totul este simplu smile Cu placere

Semnătură 

appleabuser

iMac - MacBook Air - iPhone 4 - iPad 2 3G

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
glazariu - 13 Noiembrie 2009 01:20 PM

mci .....  ce simplu era ....

Ca principiu general, sincronizarea bazei de date din iPhone se face prin iTunes, inclusiv prin reinstalare. Dacă faci backup periodic și/sau sincronizare, iTunes readuce orice resetare la starea anterioară.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…