Windows 7 pe iMac 27
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

din pacate nu pot sa scap si tre sa-mi instalez un windows pe bijuteria mea de iMac shock
cand aud de windows ma astept la probleme si iaca nu am scapat

1. instalez VMware 3; asta zice ca nu am discul de W7 bootabil (curios, ca pentru altii este)
2. incerc cu BootCam; asta il vede bootabil question , il instaleaza, restarteaza de 2 sau 3 ori dupa care nu se mai intampla nimic; adica ecranul ramane negru; l-am lasat asa 5-10 minute si degeaba; opresc imacul de la buton si restartez cu alt apasat, vede partitia de win, booteaza (intr-un fel, ca nu stiu ce draq face acolo) imi apare ecranul negru cu textele alea .... dau vre-o 2-3 enter-uri, logo win… , dispare dupa cateva secunde si ramane ecranul negru.
3. dau restore la partitia de windows si o iau de la capat cu alta partitionare si alt windows; aceeasi chestie - dupa o plictisitoare instalare (vis-a-vis de cea de osx) de vreo 15-20 min, restarteaza de 2-3 ori, apar licuricii aia 4 care formeaza logo windows, sta asa cateva secunde dupa care se innegreste ecranul si nu mai face nimic; initial am crezut ca s-a oprit iMac-ul, da se auzea f incet cum merge HDD.

are careva idee ce se intampla, s-a mai confruntat cineva cu chestia asta?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)

Presupunînd că discul e OK, ai formatat partiția de Windows din discul de instalare ÎNAINTE de instalarea propriu-zisă? Dacă nu faci acest lucru, se întîmplă ce descrii tu. Trebuie să-i dai în mod expres să formateze, nu „leave disk untouched” (acuma, sincer, nu știu dacă tot așa e mesajul la W 7, dar așa e la anterioarele sale).

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pai am formatat
cand am selectat partitia de win, a zis ca nu poate ca nu e formatata, in consecinata am formatat-o (banuiesc ca era formatata FAT 32 de catre BootCam, ca altfel nu o vedea ca partitie de win)
si nu vad cum ar putea sa instaleze W7 (ca l-a instalat) daca nu era formatata.
dupa cum am spus a si restartat de cateva ori, a inceput sa buteze, dupa care s-a oprit undeva pe drum

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

am verificat si cu Disk Utility si o vede ca NTFS

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
STef… - 15 Noiembrie 2009 12:34 PM

am verificat si cu Disk Utility si o vede ca NTFS

Posibil să fie o chestiune de compatibilitate W7 și ultimu iMac, poate nu au apucat să aducă la zi și Boot Camp pt el. Alții ce zic?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Dr. Tr. Severin
Macuser din: 19.11.07

Cu ceva timp in urma mi-a pus cineva Win 7 pe PC, insa a mersa asa de prost…, se bloca, incompatibilitati cu alte soafte, etc, incat m-a enervat si l-am dat jos la scurt timp, dar nu asta e problema ca poate acum merge bine, ceea ce mi s-a intamplat a fost altceva, faptul ca atunci cand am vrut sa instalez din nou clona partitiei C , nu a mai mers de nici un fel si a trebuit sa bag un win ca sa formatez partitia din nou .
Ce credeti ca am descoperit ?!

Partitia C era impartita in doua, o parte de 200 de mega si restu’ !

Posibil ca cel care mi-a instalat win sa fi partitionat cumva astfel la cererea lui win 7…, nu stiu, nu sunt sigur ca nu am fost langa el, dar daca o fi asa si acum , si o fi la fel si pe Mac…, poate mai stie cineva mai multe !

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

cum am făcut eu:
1 - faci partiția cu BC
2 - restartezi după WIN
3 - formatezi partiția NTFS (din discul de WIN)
4 - instalezi win…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

Acel windows e original?daca nu e o posibila cauza.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 15 Noiembrie 2009 09:50 PM

cum am făcut eu:
1 - faci partiția cu BC
2 - restartezi după WIN
3 - formatezi partiția NTFS (din discul de WIN)
4 - instalezi win…

crezi ca eu am facut altfel
LOL

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

din pacate am afllat ca n-o sa mearga prea curand (cu Boot Camp)
uite ce scrie aici
Before trying to install Windows, it should be noted that we got it running outside of the boundaries that Apple currently recognizes. As of mid-November, Apple had pledged Windows 7 support by the end of 2009 but hadn’t yet delivered. If you try to load the OS as of today, you can install it but will never properly finish booting: the display simply turns black after the Windows logo splash.
exact ce mi s-a intamplat mie

PS
am rezolvat-o cu Parallels 5

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

ha haaaaaa… deci parallels rulz cool cheese

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

se va rezolva probabil in urmatorul update
acuma, io sunt curios daca doar imac-urilea noi au problema asta
si-a mai pus cineva W7 cu Boot Camp?

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06
STef… - 16 Noiembrie 2009 01:09 PM

se va rezolva probabil in urmatorul update
acuma, io sunt curios daca doar imac-urilea noi au problema asta
si-a mai pus cineva W7 cu Boot Camp?

Eu pe un macbook.A mers.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 01.10.08

si la mine merge

poate ai folosit un disc win7 crackuit - 7Loader sigur face figuri, pt ca modifica ceva la nivel de bios, iar asta e cu EFI

eu rulez deocamdata win7RC7100

daca ai un disc original win7build7600 cu atat mai bine, dar costa o carutza de bani (8 mil. jumate cel mai ieftin)

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
daniel forga - 17 Noiembrie 2009 11:42 PM

si la mine merge

poate ai folosit un disc win7 crackuit - 7Loader sigur face figuri, pt ca modifica ceva la nivel de bios, iar asta e cu EFI

eu rulez deocamdata win7RC7100

daca ai un disc original win7build7600 cu atat mai bine, dar costa o carutza de bani (8 mil. jumate cel mai ieftin)

daca eu, prin absurd, mi-as fi permis sa fac asa ceva, crezi ca cei de la electronista.com (aka macnn) s-ar risca?

‹‹ xp pe mac      ajutor ››