MP3 DVD - cu ce?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: RO-020251
Macuser din: 11.10.05

Cu ce pot sa fac un MP3 DVD?

Am incercat cu OS X (din iTunes), insa acesta mi-l face Data DVD si nu poate fi citit de player, si am incercat cu Toast 10 (ca Music DVD), insa acesta il face similar unui video DVD, insa fara video (am mai multe capitole, fiecare cu pana la 99 de melodii). Partea proasta la DVD-ul facut de Toast este ca nu pot vedea titlurile melodiilor.

Any ideas?

Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

te-ai uitat bine în setări?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

INtr-adevar, pe ala nu l-am incercat, am ramas cu impresia ca o sa vrea doar cu CD-uri, nu si DVD-uri (de la iTunes, unde am ales tot MP3 si nu m-a lasat sa il fac DVD, ci doar CD).

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Am incercat aseara si cu Toast - optiunea MP3 Disc. Player-ul tot nu citeste discul…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
vektor12 - 17 Noiembrie 2009 02:32 PM

Am incercat aseara si cu Toast - optiunea MP3 Disc. Player-ul tot nu citeste discul…

Păi depinde de player, sînt unele care nu citesc mp3 DVD, numai CD.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Cred ca asta e unul dintre ele, din pacate. Citeste CD-uri si DVD-uri, citeste si MP3 si WMA, dar nu citeste MP3 DVD-uri.