Reduceri de preturi la Mac mini si iMac
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.01.06

Nu stiu daca e o “mârsavie” faptul ca folosesc acest spatiu pentru putina reclama (gratuita tongue wink ).

Preturile la sisteme Mac mini si iMac au fost reduse (reducere reala, nu variatie de curs). Vezi magazin online.

Stiu ca ar trebui sa comunic aceste noutati doar clientilor magazinului online care si-au exprimat dorinta de a primi aceste mesaje, dar realitatea e ca nu am implementat înca un sistem eficient pentru aceste comunicari…

Un avantaj al magazinului online este ca pot implementa si comunica mai rapid ofertele promotionale, reducerile de pret s.a.m.d.

Daca nu considerati utile aceste anunturi, nu le voi mai posta de acum încolo.

Toate cele bune, CataB

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

e foarte bine. eu nici nu stiam de acest magazin online si nu pot sa nu observ reducerea de 5%(mai bine zis de pana la 5% -> ce inseamna “pana”?) pentru studenti. acum stiu de unde o sa-mi iau urmatorul mac.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
catab - 11 Iulie 2006 05:00 PM

Nu stiu daca e o “mârsavie” faptul ca folosesc acest spatiu pentru putina reclama (gratuita tongue wink ).

Deocamdată nu e o mârşăvie. Am mai dat spaţiu de reclamă gratuită unui dealer care vroia să anunţe nişte reduceri. Dar pe viitor probabil că se va schimba un pic treaba. smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

cat pot sa ma oftic. iMac-ul meu 20” core duo… e cu 5 mil mai ieftin! LA DRACU !

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

LOL Cand am citit mesajul lui CataB, exact la tine m-am gandit…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
AlexBuga - 11 Iulie 2006 08:56 PM

cat pot sa ma oftic. iMac-ul meu 20” core duo… e cu 5 mil mai ieftin! LA DRACU !

Sorry Alex, stii ca ne-am vazut în ziua cu pricina. Crede-ma pe cuvânt nu dispuneam atunci de noua lista de preturi, altfel ti-as fi spus. Oricum, important e sa te bucuri de el….

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

ma bucur de el.. ideea e ca de banii aia ori imi luam un airport, ori 1gb ram.. asta e.. asa mi se intampla MEREU !

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: constanta
Macuser din: 09.05.06

Eu l-am luat de la emag cu 66 mil., acum 2 luni.
Nu stiu cum de l-ai gasit tu mai scump…...

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Galati
Macuser din: 03.01.06

OFF TOPIC…...

Postez aici si nu dau PM in caz ca poate mai e cineva interesat…...
Ptr CataB :  e posibil sa aduceti asa ceva ,din moment ce pe apple.com exista?
http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wo/1.RSLID?mco=DFC7D8BF&nplm=TH287LL/A

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
camil - 11 Iulie 2006 11:02 PM

OFF TOPIC…...

http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wo/1.RSLID?mco=DFC7D8BF&nplm=TH287LL/A

Link-ul nu e OK, cel putin la mine nu se incarca nimic.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Galati
Macuser din: 03.01.06
catab - 12 Iulie 2006 03:21 AM
camil - 11 Iulie 2006 11:02 PM

OFF TOPIC…...

Link-ul nu e OK, cel putin la mine nu se incarca nimic.

la mine merge….. anyway   e vorba de Targus Radius Backpack for 15-inch Apple Notebooks e si pe pagina principala la http://store.apple.com . e posibil sa aduceti si asa ceva?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti - Baba Novac
Macuser din: 10.05.06

Alex tu te oftici ??? la 3 saptamani dupa ce l-am luat, MBP-ul meu a “cazut” in pret cu 12 bulioane snake ....na crap happens (u thought i was going to say shit didn’t ya raspberry)

Semnătură 

cool smirk  Generally a smart-ass!

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

am avut si eu vre-o 3 experiente dintrastea dar nu cu mac, pretul in schiimb comparabil cu equinoxe la toate adunate. de la nici una nu mi-a fost invatatura, sa-ti bagi picoarele nu alta.

catab, pentru ca in viitor sunt sigur ca ai sa reduci pretu si la MB, teoretic se poate lua la pret redus dar sa mai fie inca odata redus cu 5% pentru studenti? smile

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
.ral:cr - 12 Iulie 2006 11:00 AM

am avut si eu vre-o 3 experiente dintrastea dar nu cu mac, pretul in schiimb comparabil cu equinoxe la toate adunate. de la nici una nu mi-a fost invatatura, sa-ti bagi picoarele nu alta.

catab, pentru ca in viitor sunt sigur ca ai sa reduci pretu si la MB, teoretic se poate lua la pret redus dar sa mai fie inca odata redus cu 5% pentru studenti? smile

Salut, eu nu stabilesc politica de preturi, doar o implementez pentru store.apple.ro. Reducerea de pret la Mac min isi iMac nu este o oferta promotionala (pe perioada limitata) este pur si simplu o reasezare a preturilor (venite de la Apple). În aceste cazuri, discount-ul pentru educatie este aplicabil. Nu este însa aplicabil pentru oferte promotionale (de ex. iPod nano + Power Adapter - aici nu se mai acorda reducere). Nu pot comenta asupra evolutiei preturilor MacBook; parerea mea personala (subliniez: personala) este ca preturile nu vor scadea prea curând: produs nou/cerere mare.