Hi, domnilor.
Am un MAcBook Alu, si as vrea sa-l folosesc pe post de gps pentru o scurta calatorie peste hotare. Am nevoie de soft si de un GPS pe usb.
Va rog sa ma ajutati cu informatiile necesare, in special pentru soft.
Va multumesc.
Am avut pe calculator IGO 2006 , nu l-am testat pe teren cu receptorul GPS ( era cam greu sa ma car cu desktopu prin oras ) sa vad daca merge, in rest calcula traseele bine.
Route 66 pt Mac
Poti lua chiar si varianta PPC..iti va merge. Eu il foloseam cu alte jucarie, nu pe USB, dar iti va merge cu siguranta daca recentprul este suportat.
Route 66 pt Mac
Poti lua chiar si varianta PPC..iti va merge. Eu il foloseam cu alte jucarie, nu pe USB, dar iti va merge cu siguranta daca recentprul este suportat.
Eu ce zic aici.. Route 66 pe laptop (Mac) si un receptor GPS extern pe USB sau BT
in cam aceeasi ordine de idei…....
eu mi-am instalat garmin basecamp (gasit pe site-ul apple)
insa prin default are harta americii. as vrea sa imi recomande careva, daca stie, cum fac sa am harta mai detaliata a europei (si nu numai). am gasit fisierul hartei usa in aplicatie si banuiesc ca tot acolo trebuie pusa si eventuala noua harta pe care as gasi-o. (daca as gasi-o).
multumesc anticipat
in cam aceeasi ordine de idei…....
eu mi-am instalat garmin basecamp (gasit pe site-ul apple)
insa prin default are harta americii. as vrea sa imi recomande careva, daca stie, cum fac sa am harta mai detaliata a europei (si nu numai). am gasit fisierul hartei usa in aplicatie si banuiesc ca tot acolo trebuie pusa si eventuala noua harta pe care as gasi-o. (daca as gasi-o).
multumesc anticipat
route 66 are cele mai mișto hărți pentru europa centrală și de est. din ce am văzut. nu-s prea ieftine dar poate găsești un “demo”
în altă ordine, ce dracu cauți tu în ungaria dacă ai hărți bune de sua??? în florida este minunat în perioada asta iar dacă ești pasionat de ski… dakota de nord este o alegere bună, vezi tu pe hartă!
Eu am cautat pe toate torrentele inclusiv pe brokenstones soft pt mac inclusiv tomtom si alte softuri precizate mai sus si nu am gasit numai RouteBuddy care este pt America de NORD. Pt iphone sunt o gramada dar pt mac slab si treaba cu receptorul este foarte simpla, iti comanzi unul pe bluetooth compatibil cu soft-ul si ai rezolvat problema. Stima