2 din 2
2
Mai mult de 2 partitii cu BootCamp?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

si ce te faci (cum am eu) in cazul in care iti da eroare si bootcampul nu face nimic? am tot incercat cu ipartition sa fac eu o partitie. am incercat sa repar erorile cu micromat techtool pro si tot degeaba.
cum naiba repar erorile?

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
draciax - 07 Ianuarie 2007 12:54 AM

si ce te faci (cum am eu) in cazul in care iti da eroare si bootcampul nu face nimic? am tot incercat cu ipartition sa fac eu o partitie. am incercat sa repar erorile cu micromat techtool pro si tot degeaba.
cum naiba repar erorile?

Pai, s-o luam pe rind:
1. fa mai intii repararea tuturor bubelor de system (incearca NUMAI cu DiskWarrior 4)
2. da jos ultima versiune de bootcamp.
3. Sterge partitia
4. repara din nou permisiunile si ruleaza cronscripturile
5. refa partitiile cu bootcampul nou!

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
draciax - 07 Ianuarie 2007 12:54 AM

cum naiba repar erorile?

s-a mai discutat de x ori: actuala versiune de boot camp nu permite mai multe partiții. boot camp a fost gîndit pt a „mușca” o bucată din hfs+ pt a o transforma în c:/ + să ardă driverele. nu cred că apple are în plan să dezvolte prea mult nici boot camp, nici alte utilitare gen macdrive6 sau altceva similar.
dacă dibui prin calculator cu alte utilitare, ai toate șansele să strici și bootu în win și bootu în mac os x…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: 7 coline
Macuser din: 11.01.07

Am vazut la cineva asta
Nu l-am incercat inca, pentru ca nu am inca un mac acasa.

Omul mi-a zis ca a reusit sa faca ceea ce doriti voi (adica mai mult de doua partitii)

Sper sa va fie de folos… raspberry

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

e bun, il stim, dar nu are nici o legatura… raspberry

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
akbar - 11 Ianuarie 2007 10:35 AM

Am vazut la cineva asta
Nu l-am incercat inca, pentru ca nu am inca un mac acasa.

Omul mi-a zis ca a reusit sa faca ceea ce doriti voi (adica mai mult de doua partitii)

Sper sa va fie de folos… raspberry

Hm, ia încearcă să vezi că nu prea are legătură cu ce discutăm noi aici… Problema este că Apple team nu prea se simte motivată să dezvolte prea mult chestia „Windows pe mac intel”, doar așa, cînd n-au ce face, e o chestie prea simplă pt ei! (vorbesc serios). Așa cum arată azi, e lăsată cam la jumatea drumului dar am senzația că așa va și fi, din punctul de vedere Apple.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

2 din 2
2