2 din 2
2
INCEPATOR
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.02.06

Al meu estem. Tehnic, locuieste la mama, unde e inhaitat cu alti 2 golani, dar eu sunt considerat proprietar, crescandu-l primii 4 ani (acum are 8).

Multumesc de aprecieri, o sa i le transmit (ne vedem zilnic, deci informatia va ajunge rapid la destinatar). Daca Milka ta este fata si incercai sa sugerezi ceva (glumesc), sa stii ca al meu are 2 oo mai putin (am descoperit ca e singura cale sa-l tii in casa, fara imperechere si sa nu moara de blocaj renal la ~5-7 ani).

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

@Musat Daniel Gigel: esti cumva Catalin Avramescu, consilier prezidential? Intreb pentru ca vorbesti ca un om politic, complet pe langa problema si ma gandeam ca nu sunt atat de multi in Romania care sa aiba trepanatie.

Semnătură 

60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Constanta
Macuser din: 30.08.09
sigxcpu - 17 Noiembrie 2009 11:18 PM

@Musat Daniel Gigel: esti cumva Catalin Avramescu, consilier prezidential? Intreb pentru ca vorbesti ca un om politic, complet pe langa problema si ma gandeam ca nu sunt atat de multi in Romania care sa aiba trepanatie.

Daca tu crezi ca folosesc un pseudonim ca sa-mi exprim o parere atunci nu mai am nimic de adaugat ( eu nu imi ascund identitatea in spatele unui nick-name interesant ).  Nu are ce sa mai mire altceva, cat despre aceasta afirmatie a ta… no comment! Nu meriti un raspuns. Punct.

Semnătură 

Slackware forever!!!

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 16.11.09

Tac malc pentru ca, dupa cum am mai spus,  sunt suficient de ocupat incat sa nu am timp sa stau toata ziua sa filosofez pe forumuri.
E ok, am gresit, am recunoscut, mi-am cerut scuze. Si o mai fac inca o data, pentru ca nu sunt nesimtit cum cred unii. Apropo de asta, voi chiar nu credeti ca va lansati in apriceieri nefondate? Ma cunoasteti de undeva? Stii cine sunt? Ce sunt? Ce fac? Cred ca trebuie sa stii cateva lucruri despre un om inainte de a-l cataloga.
Initial m-am simtit rau pentru discutia iscata, dar mi-a trecut (si nu din nesimtire) pentru ca ... sa fim seriosi..va dati prea multa importanta. Acest forum este util, dar…voi exagerati.
Si tot nu inteleg de ce o persoana trebuie sa se deranjeze de o intrebare. Nu iti convine ce scrie aici ? OK, e alegerea ta, parerea ta. NU este obligat sa raspunzi.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Stefan (banuiesc ca acesta e numele tau), lumea isi formeaza o parere pe baza informatiilor obtinute, indiferent de modul de observatie. In speta, aici suntem pe un forum, deci ne formam pareri pe baza comuncarii de pe forum, nu?

Aprecierile au ca baza modul in care ai “intrat in casa”. Si, oricum ai intoarce-o, ai intrat cu bocancii plini de noroi.

Daca nu iti este inca clar care a fost/este problema, in traducere libera e cam asa: dincolo de palavrageala utila sau inutila, cu caracter mai mult sau mai putin unic, niste oameni au muncit pentru a crea o documentatie pentru situatiile comune (cum e fix cea a ta). Mai mult, cei care au facut asta, au preferat sa creeze aceasta documentatie, in loc sa petreaca timp cu familia, prietenii sau animalele favorite, pentru oameni ca tine, ca mine si ca altii care, la un moment dat, “si-au luat Mac”. Eu am avut bunul simt sa citesc tot wiki-ul cand mi-am luat primul Mac, dintr-un respect minim pentru cei care l-au creat.

Atitudinea de blonda care scoate porumbelul pe gura, e criticata si apoi incepe sa explice ca nu stim noi cine e ea si ca, de fapt, ea e desteapta pt. ca e la facultate, nu te avantajeaza, sa stii. Doar confirma reactiile initiale.

Semnătură 

60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Hai, fraţilor, panica unui început te face să devii, cîteodată, blond. Dar omul nostru a fost politicos.
Hm, cred că se apropie alegerile şi oamenii devin nervoşi.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Aloo, moderatorii, adminii…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

lumea vorbește mult, se inflamează repede…
și nu e bine nici când îî lași, nici când le-o tragi
tabloul de jos, rămâne amintire

2 din 2
2

‹‹ Va rog..... [:)]      Windows pe Mac ››