Stefan (banuiesc ca acesta e numele tau), lumea isi formeaza o parere pe baza informatiilor obtinute, indiferent de modul de observatie. In speta, aici suntem pe un forum, deci ne formam pareri pe baza comuncarii de pe forum, nu?
Aprecierile au ca baza modul in care ai “intrat in casa”. Si, oricum ai intoarce-o, ai intrat cu bocancii plini de noroi.
Daca nu iti este inca clar care a fost/este problema, in traducere libera e cam asa: dincolo de palavrageala utila sau inutila, cu caracter mai mult sau mai putin unic, niste oameni au muncit pentru a crea o documentatie pentru situatiile comune (cum e fix cea a ta). Mai mult, cei care au facut asta, au preferat sa creeze aceasta documentatie, in loc sa petreaca timp cu familia, prietenii sau animalele favorite, pentru oameni ca tine, ca mine si ca altii care, la un moment dat, “si-au luat Mac”. Eu am avut bunul simt sa citesc tot wiki-ul cand mi-am luat primul Mac, dintr-un respect minim pentru cei care l-au creat.
Atitudinea de blonda care scoate porumbelul pe gura, e criticata si apoi incepe sa explice ca nu stim noi cine e ea si ca, de fapt, ea e desteapta pt. ca e la facultate, nu te avantajeaza, sa stii. Doar confirma reactiile initiale.