Voi incerca sa va scriu cit mai explicit!
Am procurat Iphone 3G Second Hand cu versia 2.2 la OS si modemul nu mai tin minte
) Cu ajutorul site-lui acesta am incercat sa trec personal OS de la 2.2 la 3.0 ... timp de o noapte incordata mi sa primit cu succes sa fac tot ce trebuie, acuma satau cu OS 3.0 si Modem Fimware 04.26.08 , Carrier 4.0...
Acum problemele ce leam observat si as dori sa le elimin
1) Cind tin Iphon-ul la incaracata spune ca nu sunt disponibil si sunt in afara ariei de acoperire ... asta e NORMAL???
2) Cind rulez Lista de contacte simt cum frineaza la anumite secvente sau rulez applicatiile de parca nui ajunge ceva se blocheaza pe o milisicunda apoi merge mai departe de parca ar fi supraincarcat
3)Batereia tine numai o ZI :((( (Bluetooth,WiFi,3G sunt inactive) Partea aceasta tare ma deranjeaza, vorbesc aproximativ 20 de minute in zi si nu lucrez la el deloc:((
4)Dati un linK normal la Make it Mine sa pot sa modific numele operatorului ca e lung al naibii :MD MOLDCELL: in 5 litere nici decum nu incape:)) ... am incercat manual sa modific fisierul din sistem nu mi sa primit:( este modificat ca la OS 2.2
5)Cum pot salva in calculator LISTA DE CONTACTE “PC windows XP SP3”
6) vor mai aparea intrebari le voi pune aici !!!!
Multumesc Anticipat