2 din 3
2
Vacanta in Grecia
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ba sa stiti ca eu tot cu Bucovina tin mai mult. Am fost acum, in luna mai si in Maramures si in Bucovina si parca Bucovina a ramas mai curata. In Botiza am cautat si eu cateva ore sa gasesc un loc relativ decent. E plin de viloace noi, care arata de lux, dar inauntru pute a mucegai, tencuiala cade, peretii sunt crapati, e mizerie. Preturi enorme. Dar ce m-a intristat cel mai mult sunt noile biserici pe car le construiesc: niste monstruozitati! Absolut oribile! Kitsch-ul perfect, asa cum sunt icoanele cu leduri. Si pana mea, au la 50 de metri modelul cum ar putea sa arate, superbele biserici de lemn. Asta m-a intors pe dos total.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

O civilizatie dispare… Cea care vine in loc nu e civilizatie… Mai rabda zece ani… daca tot ai rabdat 17… Brucan sa fie sanatos, nu? Si cei care au pus frina de mîna Romaniei (eternei si fascinantei Romanii)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 25.02.06

pana la urma ma duc la noi la munte am gasit cu 65 RON camera 1DB+1EXT si cred ca plec saptamana viitoare

Semnătură 

Macbook 2.0 ghz, 2gb ram, 120gb hdd (black)
iMac intel core duo 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd
iMac G5 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
iaru - 13 Iulie 2006 05:07 AM

O civilizatie dispare… Cea care vine in loc nu e civilizatie… Mai rabda zece ani… daca tot ai rabdat 17… Brucan sa fie sanatos, nu? Si cei care au pus frina de mîna Romaniei (eternei si fascinantei Romanii)

Tot nu reușesc să pricep de ce turismul românesc își bate joc de propriile valori la prețuri mari; la confort echivalent (de ex. pensiune), prețurile sînt 2.x-3.x față de țările din jur… Recent, de Paști, am văzut la Vatra Dornei aproape numai pensiuni/vile de lux, la prețuri pe măsură, toate de cel puțin 2 ori mai mari decît în Ungaria, Cehia, Slovacia, Bulgaria sau Grecia… de neînțeles. Las la o parte că Vatra Dornei nu are un singur km de drum normal, numai cu gropi…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

nu turismul e de vina - educatia oamenilor si gradul de profesionalism…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

cred ca cel mai mult imi place cum scartaie podeaua in casele vechi, atunci cand treci noaptea, este o senzatie care nu o traiesc la bloc…

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.01.06
macold - 13 Iulie 2006 02:13 AM

Este principala vina a primariilor (incompetenta in acordarea autorizatiilor), dar si a “legii lui om”. Intr-adevar, Botiza se cam pierde azi din cauza noilor constructii. De fapt, cunosc bine problema: gazdele sunt in impas si datorita turistilor: strainii vin sa descopere autenticitate, traditii, in timp ce majoritatea romanilor vor gresie, termopane, bref, o vila luxoasa la tara, unde sa traga cate un chef monstru, departe de ochii lumii “civilizate” de la orase”. Iar gazdele sunt prinse la mijloc.
Chiar si cu mancarea, sunt multi romani care comanda ca la restaurant. Si, evident, de multe ori, nu iese chiar ce         au mancat ei la oras. Habar nu au ce bune pot fi niste bucate cu nume anost, pregatite de o gazda din Poienile Izei sau Moldovita.

omule motanul din fotografie e al tau ?
te intreb pt. ca am unul identic .si mai vreau unul dar tot alb cu ochi albastri .

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
eliade - 31 Iulie 2006 11:38 PM

Este principala vina a primariilor (incompetenta in acordarea autorizatiilor), dar si a “legii lui om”. Intr-adevar, Botiza se cam pierde azi din cauza noilor constructii. De fapt, cunosc bine problema: gazdele sunt in impas si datorita turistilor: strainii vin sa descopere autenticitate, traditii, in timp ce majoritatea romanilor vor gresie, termopane, bref, o vila luxoasa la tara, unde sa traga cate un chef monstru, departe de ochii lumii “civilizate” de la orase”. Iar gazdele sunt prinse la mijloc.
Chiar si cu mancarea, sunt multi romani care comanda ca la restaurant. Si, evident, de multe ori, nu iese chiar ce         au mancat ei la oras. Habar nu au ce bune pot fi niste bucate cu nume anost, pregatite de o gazda din Poienile Izei sau Moldovita.

te intreb pt. ca am unul identic .si mai vreau unul dar tot alb cu ochi albastri .

motanul cu pricina nu, dar am alți motani și alte mîțe reale; mai am patru, un motan bătrîn a dispărut în primăvară (cică așa fac, dispar cînd li se apropie sfîrșitul), o mîță a fost călcată de mașină; dacă nu se înmulțesc natural pînă la iarnă, mai iau măcar o mîță, să fie acolo.
pardon, acuma abia îmi dau seamă că și iaru are o mîță și întrebarea era pt el, se pare… smile

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.01.06
Cattus Thraex - 01 August 2006 01:01 AM
eliade - 31 Iulie 2006 11:38 PM

motanul cu pricina nu, dar am alți motani și alte mîțe reale; mai am patru, un motan bătrîn a dispărut în primăvară (cică așa fac, dispar cînd li se apropie sfîrșitul), o mîță a fost călcată de mașină; dacă nu se înmulțesc natural pînă la iarnă, mai iau măcar o mîță, să fie acolo.
pardon, acuma abia îmi dau seamă că și iaru are o mîță și întrebarea era pt el, se pare… smile

da
pisica lui o vreau dar sa fie alba cu ochi albastrii .asa cum e al meu .dupa cate observ multi useri sunt iubitori de pisici

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member

si eu am 4-5 pisici(aveam mai multe dar mi-au fugit sau murit)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member

si am mai gasit tot la aceiasi cabana camera cu 2 paturi duble cu tv si baie proprie cu 60 RON si ma duc cam intr-o ora si ceva

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Pisica mea a fost alba: birmanezele se intuneca. Are si ochi albastri, ca asa e rasa. Din pacate, nu mai e la prima tinerete si s-a lasat de sportul asta. Acum, nu se mai joaca de-a mama si tata cu motanii, se joaca de-a stapinul si mitza cu mine. Dar nu prea stiu cine e stapinul!

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 14.03.06

observ că mulţi macuseri au pisici: am o mâţă IDENTICĂ cu a lu’ iaru. bătrână (11 ani), nu mai face pui.
şi cum topicu’ ăsta e foarte eclectic: recomand Veliko Tărnovo! mie mi s’a părut superb.
p.s.: nu ştiu ce faceţi voi la ora asta (şi pe căldura asta) da’ am o recomandare: nu vă învârtiţi goi pe lângă aragazul funcţionând. ustură al dracului!!!

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
@lcor - 02 August 2006 03:00 AM

observ că mulţi macuseri au pisici: am o mâţă IDENTICĂ cu a lu’ iaru. bătrână (11 ani), nu mai face pui.
şi cum topicu’ ăsta e foarte eclectic: recomand Veliko Tărnovo! mie mi s’a părut superb.
p.s.: nu ştiu ce faceţi voi la ora asta (şi pe căldura asta) da’ am o recomandare: nu vă învârtiţi goi pe lângă aragazul funcţionând. ustură al dracului!!!

LOL  LOL  LOL

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member

va transmit salutari dintr-un net cafe(un pc oribil)din bran

Semnătură 

2 din 3
2