Tudor - 12 Iulie 2006 06:55 PM
Cattus Thraex - 12 Iulie 2006 06:43 PM
Găsiți-mi și mie un (mini-)hotel / cabană în munți, dar la asfalt, unde, cu 18 euro/zi, am cameră pat dublu + duș + televizor + cele 3 mese? Să zicem ceva gen zona Predeal-Sinaia-Izvoru Rece sau oriunde altundeva…
In primavară am stat la Arieşeni, în Apuseni, la vila Vank. Am plătit 700.000/zi pe o cameră cu 3 locuri. Baie, duş, avea şi televizor dar nu prindea decât TVR1. Mesele separat, luate tot acolo, dar la preţuri decente. Zona e frumoasă, pe malul Arieşului, pădure în toate părţile, la şosea. De acolo se pot face drumeţii în zonă, obiectivul cel mai renumit fiind gheţarul Scărişoara.
Am trecut si eu in iulie pe la vila Vank si nu mi-au lasat deloc impresie buna, cei de acolo nu prea stiu sa vorbeasca frumos, mancarea nu e prea grozava iar drumetiile care se pot face sunt la distante destul de mari. Daca doriti relaxare va recomand cu incredere la acelasi pret Vila Bran din Bran mai sus putin de Brasov unde in pret intra cazare, camera cu pat dublu+dus+tv conditii excelente fff. curat si mai intra:echitatie , biliard , teren de tenis, tenis de masa, loc de joaca pt. copii au 2 restaurante, au cerbi si caprioare si pentru cei cazati organizeaza in fiecare seara un program de divertisment:foc de tabara cu chitari ,dansatori populari etc. E superba si zona iar mancarea e de vis. In zona Arieseni mancarea este oribila dar dintre toate vila Vank mi-a lasat cea mai dezgustatoare impresie prin modul cum esti tratat.