3 din 3
3
Vacanta in Grecia
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

He, he, este ca e nasol sa lucrezi in Windows…? Tare urat mai arata!

Chiar ma gandeam sa facem mai spre sfarsitul verii un topic despre vacante, sa povestim pe unde ne-am dat banii de Macuri smile

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.08.06
Tudor - 12 Iulie 2006 06:55 PM
Cattus Thraex - 12 Iulie 2006 06:43 PM

Găsiți-mi și mie un (mini-)hotel / cabană în munți, dar la asfalt, unde, cu 18 euro/zi, am cameră pat dublu + duș + televizor + cele 3 mese? Să zicem ceva gen zona Predeal-Sinaia-Izvoru Rece sau oriunde altundeva…

In primavară am stat la Arieşeni, în Apuseni, la vila Vank. Am plătit 700.000/zi pe o cameră cu 3 locuri. Baie, duş, avea şi televizor dar nu prindea decât TVR1. Mesele separat, luate tot acolo, dar la preţuri decente. Zona e frumoasă, pe malul Arieşului, pădure în toate părţile, la şosea. De acolo se pot face drumeţii în zonă, obiectivul cel mai renumit fiind gheţarul Scărişoara.

Am trecut si eu in iulie pe la vila Vank si nu mi-au lasat deloc impresie buna, cei de acolo nu prea stiu sa vorbeasca frumos, mancarea nu e prea grozava iar drumetiile care se pot face sunt la distante destul de mari. Daca doriti relaxare va recomand cu incredere la acelasi pret Vila Bran din Bran mai sus putin de Brasov unde in pret intra cazare, camera cu pat dublu+dus+tv conditii excelente fff. curat si mai intra:echitatie , biliard , teren de tenis, tenis de masa, loc de joaca pt. copii au 2 restaurante, au cerbi si caprioare si pentru cei cazati organizeaza in fiecare seara un program de divertisment:foc de tabara cu chitari ,dansatori populari etc. E superba si zona iar mancarea e de vis. In zona Arieseni mancarea este oribila dar dintre toate vila Vank mi-a lasat cea mai dezgustatoare impresie prin modul cum esti tratat.

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Curios, in cazul nostru, personalul de la Vank chiar a fost foarte amabil. Mancarea nu era grozava, ci normala, in nici un caz nu pot sa zic ca era oribila. Deh, depinde acum si de norocul fiecaruia…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

M-am intors si eu din Grecia. Si, culmea, am fost cu Peugeot-ul. Am scapat de politistii bulgari. A fost bine. Lumea e relaxata. M-am relaxat si eu.

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.08.06
Tudor - 23 August 2006 02:25 AM

Curios, in cazul nostru, personalul de la Vank chiar a fost foarte amabil. Mancarea nu era grozava, ci normala, in nici un caz nu pot sa zic ca era oribila. Deh, depinde acum si de norocul fiecaruia…

Ar fi multe de spus. Peisajele din Muntii Apuseni sunt mirifice iar numarul pesterilor care pot fi vizitate este impresionant. Doar ca dupa cum spuneam distantele intre ele sunt destul de mari. Asa ca daca va aventurati intr-o astfel de calatorie trebuie sa aflati ca majoritatea pensiunilor din zona nu ofera servicii de mancare decat celor cazati. Veti avea surpriza sa nu aveti unde manca decat din rucsacul propriu (daca te pregatesti) sau la destinatie (in cazul in care rezistati eroic timpului mare de la obiectivul turistic vizitat pana la pensiunea in care sunteti cazat).Cum noi am fost in trecere pe la vila Vank,(care permite accesul la restaurant si celor necazati) probabil ca nu au fost interesati sa se poarte frumos. Nu toti, dar este suficient ca unul singur sa te trateze asa(mizerabil) si iti poate strica concediul , pe care un an intreg il astepti cu nerabdare si ti-l doresti cat mai perfect.As trece cu vederea gustul mancarii (poate am exagerat cand am zis oribila) dar nu pot trece cu vederea modul in care am fost tratati ( mizerabil- si acum nu exagerez).

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

...protectia consumatorului, va spune ceva?

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

azi am primit acest link si de 2h rad ca nebunu’ de unu’ singur de se intreaba colegii de munca daca am patit ceva la cortex. imi e rusine ca intrprinderea ma va plati pt ziua de azi deoarece nu voi face absolut nimic. poate unii dintre voi stiu aceste povestiri dar poate altii nu.
http://www.fanclub.ro/minunatele-calatorii-ale-lu-neatza-in-diverse-locuri-shi-aiurea-at12390.html

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

3 din 3
3