2 din 2
2
Nu pot raspunde la apeluri
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Și la mine făcea așa destul de des cu FW 1.1.4. Pe 3.1.2 mi-a făcut o dată, parcă.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 23.10.08

Mie mi-a facut destul de des asta.
Totusi au fost si perioade cand nu.
Ce au mai sugerat altii ca ar putea face asta, ceva prin contacte,un ton de apel personalizat,o imagine.
Recent cand am trecut de la 3.0 la 3.1.2,jailbreak,unlock,sincronizare contacte doar, peste catva timp suna telefonul (nici nu remarcasem ca era melodia standard si eram obisnuit cu alta) nu am reusit sa raspund.
Restore iar cu ipsw creat si folosit asa o zi si ceva in care nu a facut nici o problema sincronizare ca new phone doar sonerii si contacte si problema a reaparut.Nu am reusit sa fac vreo legatura intre evenimente,merge ok o perioada suna cineva si nu reactioneaza,suna acel numar in caz ca nu reusesc sa raspund in timp util si merge ok.
O sa incerc sa-mi mai ordonez cat de cat contactele sau sa le ster si reintroduc manual poate va fi mai bine.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.04.09

Nu e sub 50. Mai multe face așa. Pățeam același lucru la fostul 3g ba mai rău. Nici nu știam dacă e doamna de la 3 sau miliția pt că ecranul rămânea negru. Nu mai aveam de mult jailbreak. La inceput făcea mai rar apoi din ce în ce mai des. Am dat un restore să scap și a fost bine

Semnătură 

Mac Book Air 13”
iMac 27’ i5 2,8GHz
iPhone 6GSQ 128GB Alu

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Mai ... agramaticalitati .... cand un text este pus intre ghilimele, inseamna ca e un citat. Nu mai sariti voi sa corectati corectia ...

Cat despre faptul ca “asa face toate” .... in anumite conditii, umezeala, temperatura, etc., se intampla ca acest sistem care nu e de tip touch, ci functioneaza cu alta tehnologie ( nu dezvolt ca nu are rost ) sa devina “instabil” EXACT la in momentul trezirii din somn. Pentru ca iPhone-ul atunci cand este neoperat intra intr-o stare APROAPE la fel cu cea a unui computer in sleep mode.

Cum spuneam mai sus, acest “bug” a fost reportat de FOARTE MULTI USERI catre Apple, reclamand TOATE cele 3 modele de iPhoane si Touch-uri.

Nu are nicio treaba cu jailfart-uri sau alte furaciuni.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 23.10.08

Poate nu are treaba nici cu touch screen-ul.

Pe 3.0 nu putem raspunde,se misca sliderul,dar cand ajungea in capat si luam degetul revenea la pozitia initiala

2 din 2
2