cum pot vinde un produs fara sa incalc nici o regula ?
de ex:
1 vand o tastatura, tastatura nu se vinde usor, ajunge pe pagina 5, nu se mai uita aproape nimeni pe pagini mai mari de 5, daca inchid si repun anuntul iau ban pt anunt duplicat
2 vand o tastatura, peste o perioada de timp mai fac rost de inca una, dar anuntul a ajuns in spate si nu mai este de interes, ajung la prima situatie….
multumesc
[ Modificat: 24 Noiembrie 2009 09:47 PM de Administrator ]
majoritatea din cate stiu, “rasfoiesc” primele 2-3 pagini sa vada ce se mai vinde si cam atat, dealtfel am avut si thread-uri cu poze descrieri etc dar au devenit “moarte” dupa ce au ajuns pe pagina x….
cum pot vinde un produs fara sa incalc nici o regula ?
de ex:
1 vand o tastatura, tastatura nu se vinde usor, ajunge pe pagina 5, nu se mai uita aproape nimeni pe pagini mai mari de 5, daca inchid si repun anuntul iau ban pt anunt duplicat
2 vand o tastatura, peste o perioada de timp mai fac rost de inca una, dar anuntul a ajuns in spate si nu mai este de interes, ajung la prima situatie….
multumesc
Da, mi s-a întîmplat și mie, asta e. Uneori pici pe ce cere piața la un moment dat, alteori nu. Acum avem alternativa, http://macmarket.ro/
probabil în curînd vor fi mutate acolo toate vînzările/cumpărările.
@huk, nu am cum sa merg pe alte forumuri, imi place aici, e comunitate apple, vand ocazional produse apple, teoretic e site-ul ideal, unde pot citi ce ma intereseaza si pot posta un anunt….
E destul de plăcută interfața,cred că ar fi o idee bună să se mute anunțurile acolo.Părerea mea bineînțeles.
E un soft pt așa ceva. Am sugerat să se adapteze și pt schimburi, acolo musai să pui un preț de vînzare sau de cumpărare.
Și eu zic că trebuie mutat acolo orice anunț de tip vînzare/cumpărare/schimb.