Ce parere aveti de metodele de a face bani pe net?Stie sa imi explice cineva care e mecanismul si care sunt riscurile? http://www.e-gold.com si paidmail.ro va spun ceva? Nu de alta dar daca tot am devenit casnica de ceva timp sa nu stau chiar cu d’ale gospodariei Poate imi dati si alte idei….
chestia cu egold e destul de serioasa, un prieten de-al meu detine http://comunitatea.e-gold.ro/ si-i merge binisor,dar cartile pe acolo sun facute deja…
Sunt site-uri care te platesc ptr tot felul de chestii: fie ca citesti mail-uri,fie dai click-uri dar destul de greu reusesti sa strangi ceva banuti si multe sunt cu teapa.am incercat si eu la un moment dat dar am ajuns la concluzia ca nu se merita…..
Egold reprezinta o moneda virtuala cu care poti cumpara diferite produse si servicii de pe site-urile care accepta aceasta moneda si este acceptat si in Romania.O chestie din care ai putea scoate un profit cu egold e sa-ti faci un fel de casa de schimb virtuala si sa schimbi din lei,de exemplu,in egold si invers contra unui mic comision;dar dupa cum spuneam,aici,cartile sunt facute…..
mersi pentru linkuri.Am mai ‘racolat’ si eu cateva…sper sa iasa ceva.Am o cunostiinta a carei sora e in Scotia si zice ca face o mulime de bani pierzand timp pe net(relatii despre modul in care ii face nu mi-a dat).
Sincer eu zic ca e destul de vrajeala, intreab-o pe cunostinta ta daca sora ei are cumva si un webcam la PC si daca pierde acel timp in fata calculatorului dezbracata
Sincer eu zic ca e destul de vrajeala, intreab-o pe cunostinta ta daca sora ei are cumva si un webcam la PC si daca pierde acel timp in fata calculatorului dezbracata
eu ieri am castigat 11 euro si azi 10 numai in cateva min.Si nici nu a fost nevoie sa ma dezbrac….Daca insisti se poate.
.....Si nici nu a fost nevoie sa ma dezbrac….Daca insisti se poate.
si i-ai retras deja?
eu am patit urmatoarea chestie: trebuia sa adun 200 USD si apoi sa-i retrag,i-am facut cam intr-o luna dar cand sa-i rtrag….
si eu sunt curioasa.Problema e ca nu ii pot converti in bani dar am o multime de oferte pentru achizitionare de software cursuri video…....pentru mine e convenabil.Oricum nu am incetat cautarile.Adineauri doar ce am vazut un curs video in care am invatat cum sa recunosc trufatori_hotii de acount.daca te intereseaza ....dar e in italiana
mda…ai dreptate. dar si asta e o munca,nu?Daca tot am un computer de ce sa nu il folosesc intr-un mod profitabil?macar sa imi platesc factura ADSL si sa imi cumpar soft.