Donez miniVGA to VGA http://store.apple.com/us/product/M8639G/A
Apple’s VGA Display Adapter to connect the mini-VGA port on eMac, iMac G5, 12-inch PowerBook G4, or iBook to any VGA-equipped monitor or external projector for video-mirroring.
Expediez cu Posta Romana si platesc eu sau cu curier rapid si platiti voi.
Chiar am dat un anunt ca imi trebuie un adaptor pt powerbook G4 acum cateva zile, la sectiunea cumparari..
Spune-mi daca sunt primul pe lista. Daca sunt, cum procedam? ... Am pregatit berile…
Cu stima,
A
macold m-a asaltat pe toate caile posibilie si imposibile - asa ca o sa plece la el.
Revin ... n-o sa plece la macold pentru ca deja are unul la fel - el are nevoie de minidvi din pacate.
Urmatorul pe lista e Andrei dupa care Cattus. Daca Andrei confuzeaza ... ajunge la Catt.
Deci andrei check mail.
Corect, aveam nevoie… dar nu de acesta, ci de mini DVI/VGA!!! (vezi foto)
Super tip Costas, multumesc mult.
Daca are cineva ce imi trebuie mie, astept.
Ah, powerbook-urile astea, cu tot felul de configuratii pe acelasi tip de masina
O seara buna la toti
Mersi Andrei! Pai merge la Cattus, ordinea-i ordine. Sa-l foloseasca cu placere
Oricum, frumos gest costas!
Pai l-am rugat pe Cattus sa-si exprime punctul de vedere. Si daca e ok atunci merge la tine ... ma gandesc ca fiind cedat de Andrei, pentru tine io stiu.
Asteptam si pe Cattus.
Mersi Andrei! Pai merge la Cattus, ordinea-i ordine. Sa-l foloseasca cu placere
Oricum, frumos gest costas!
Pai l-am rugat pe Cattus sa-si exprime punctul de vedere. Si daca e ok atunci merge la tine ... ma gandesc ca fiind cedat de Andrei, pentru tine io stiu.
Asteptam si pe Cattus.
A, eu eram problem la el? Ok, OK, nu am nevoie imediat, mă gîndeam să-l țin de prăsilă. Dă-l omului dacă are nevoie REALĂ.
Deci pentru nevoie reală merge la daniel.t după ce macold l-a confuzat cu un MiniDVItoDVI, apoi, Andrei a renunţat în favoarea lui daniel.t si acceptat de Cattus care era pe lista după Andrei deci înaintea lui daniel.t.
Aşadar daniel.t bagă un PM cu adresa si modul în care doreşti să ajungă la tine.