2 din 5
2
macbook
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.11.05

http://ibloggedthis.com/2006/06/06/apple-admits-to-macbook-problem/

Se pare ca de vina este o bucatica de folie de plastic.

Semnătură 

MacBook + Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member

http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=303848

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

pai am mai vorbit de asta…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member

Scuze,nu am vazut ca s-a mai discutat.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 13.10.05

Este sanatos pentru cei care au circulatia slaba
si tensiunea arteriala mica, cei care au mainile reci tot timpul.
cu aceasta noua bijuterie nu vor mai avea probleme cu
scrisul la calculator tongue laugh

Semnătură 

Ai probleme cu Macul? Trimite un PM
Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.
Mac & PC, iPhone & iPodTouch

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg. Mures
Macuser din: 18.10.05

Si eu am un MacBook de vreo citeva zile. Se incinge si asta, in partea stinga, dar nu acolo unde tii mina (ca iBook-ul), asa ca e mult mai acceptabil.

Ca sa previn cit de cit problema cu decolorarea l-am cumparat direct cu un autocolant de protectie, de la Marware ( http://www.drbott.com/prod/db.lasso?code=7601-MBWP ).

Am calibrat bateria si acum tine undeva intre 4 si 6 ore. Versiunea mea, cu 1 Gb de RAM, se misca foarte bine, cu exceptia lui NeoOffice care e un pic puturos la incarcare, dar eu n-am vazut inca o configuratie pe care NeoOffice sa mearga decent.

Singurele lucruri pe care le-as dori imbunatatite se refera la tasta touchpad-ului si la tasta cu sageata in jos. Ambele trebuie apasate mai tare decit restul tastelor. Daca in cazul sagetii asta e doar putin deranjant, e total aiurea sa scapi folderul pe care il tragi pe ecran cine stie pe unde, pentru ca n-ai pus destula nadejde in degetul mare. Dar nici problema asta nu e chiar asa de grava, caci folosesc un mouse.

Having said these, MacBook-ul e o scula excelenta. Merge rapid, bine, arata foarte frumos, e extrem de practic, si are de departe cel mai bun raport intre cit platesti si ce primesti. Daca cineva de-aici are dubii in a-si cumpara un MacBook, poate renunta linistit la ele.

P.S. In biroul unde lucrez mai este un MacBook, care tocmai a primit un upgrade la 2 Gb de RAM si care nu are probleme cu tastele de care pomeneam. Mai mult, are deja vreo 3 saptamini si nu da semne de decolorare oricit de atent te-ai uita.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
alxx - 22 Iulie 2006 04:12 PM

Singurele lucruri pe care le-as dori imbunatatite se refera la tasta touchpad-ului si la tasta cu sageata in jos. Ambele trebuie apasate mai tare decit restul tastelor. Daca in cazul sagetii asta e doar putin deranjant, e total aiurea sa scapi folderul pe care il tragi pe ecran cine stie pe unde, pentru ca n-ai pus destula nadejde in degetul mare. Dar nici problema asta nu e chiar asa de grava, caci folosesc un mouse.

merge si altfel sa tragi un folder nu doar tinand apasata tasta pe care eu nu o folosesc niciodata…
si anume uita-te in poza: folosesti trackpad-ul pentru a apuca si nu si butonul… incearca, vei fi uimit

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Hay River, North of 60, Canada
Macuser din: 12.10.06
alxx - 22 Iulie 2006 04:12 PM

Am calibrat bateria si acum tine undeva intre 4 si 6 ore.

scuze… “calibrat”. experientele mele cu baterii de laptopuri sunt triste (1/2 ora Fujitsu Siemens pe Photoshop CS), iar cu acumulatorii in general exista, dar sunt din alt domeniu (foto, acumulatori etc).
CUM ai “calibrat”-o?
multumesc…

Semnătură 

PEBKAC
Problem Exists Between Keyboard And Chair.

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg. Mures
Macuser din: 18.10.05

1. Plug in the power adapter and fully charge your MacBook’s battery until the light ring or LED on the power adapter plug changes to green and the onscreen meter in the menu bar indicates that the battery is fully charged.
  2. Allow the battery to rest in the fully charged state for at least two hours. You may use your computer during this time as long as the adapter is plugged in.
  3. Disconnect the power adapter with the computer still on and start running the computer off battery power. You may use your computer during this time. When your battery gets low, you will see the low battery warning dialog on the screen.
  4. Continue to keep your computer on until it goes to sleep. Save all your work and close all applications when the battery gets very low, before the computer goes to sleep.
  5. Turn off the computer or allow it to sleep for five hours or more.
  6. Connect the power adapter and leave it connected until the battery is fully charged again.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member

Si aici afli ce trebuie sa faci pentru ca acumulatorul tau sa aiba o viata cat mai lunga:
http://www.apple.com/batteries/notebooks.html

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

foloseam macbook-ul conectat la priza si am avut o pana de curent. s-a cuplat imediat pe baterie. am redus luminozitatea pt a mari timpul de functionare….dupa cateva minute mi-a intrat in standby. am inceput sa lucrez, “l-am trezit” dar dupa cateva minute am vazut ce vedeti si voi in poza. reamintesc ca in momentul printscreen-ului functiona de pe baterie.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Nu eşti singurul cu problema asta. Problema pare a fi cauzată de faptul că dacă nivelul de încărcare a bateriei scade sub un anumit prag, bateria nu mai poate fi încărcată.
http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=397330&tstart=0

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

la mine scade nivelul bateriei chiar si in sleep. a stat de dimineata pana seara si a ajuns la 93% din 100. e normal? poate sa fie ca nu am calibrato cum trebuie inca?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

si mie imi scade, cred ca e normal, asculta un pc in sleep sa vezi ca sursa tot miauna (alta comparatie nu am gasit), ceva face el, de tot nu e stins…

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Eu zic ca e normal sa scada putin…dar e prea mult la tine. Mai verifica odata, poate ai gresit.

2 din 5
2

‹‹ Treo650      Motorola ››