Si eu am un MacBook de vreo citeva zile. Se incinge si asta, in partea stinga, dar nu acolo unde tii mina (ca iBook-ul), asa ca e mult mai acceptabil.
Ca sa previn cit de cit problema cu decolorarea l-am cumparat direct cu un autocolant de protectie, de la Marware ( http://www.drbott.com/prod/db.lasso?code=7601-MBWP ).
Am calibrat bateria si acum tine undeva intre 4 si 6 ore. Versiunea mea, cu 1 Gb de RAM, se misca foarte bine, cu exceptia lui NeoOffice care e un pic puturos la incarcare, dar eu n-am vazut inca o configuratie pe care NeoOffice sa mearga decent.
Singurele lucruri pe care le-as dori imbunatatite se refera la tasta touchpad-ului si la tasta cu sageata in jos. Ambele trebuie apasate mai tare decit restul tastelor. Daca in cazul sagetii asta e doar putin deranjant, e total aiurea sa scapi folderul pe care il tragi pe ecran cine stie pe unde, pentru ca n-ai pus destula nadejde in degetul mare. Dar nici problema asta nu e chiar asa de grava, caci folosesc un mouse.
Having said these, MacBook-ul e o scula excelenta. Merge rapid, bine, arata foarte frumos, e extrem de practic, si are de departe cel mai bun raport intre cit platesti si ce primesti. Daca cineva de-aici are dubii in a-si cumpara un MacBook, poate renunta linistit la ele.
P.S. In biroul unde lucrez mai este un MacBook, care tocmai a primit un upgrade la 2 Gb de RAM si care nu are probleme cu tastele de care pomeneam. Mai mult, are deja vreo 3 saptamini si nu da semne de decolorare oricit de atent te-ai uita.