4 din 5
4
macbook
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

in preview, pentru pdf-uri cand fac scroll de la trakpad face un scroll tare ciudat, scrolleaza inapoi, apoi inainte, apoi iar inapoi…. doar daca dai foarte rapid poti sa treci mai departe. din cauza asta tin pdf-urile pe continuous. exista vre-o posibilitate sa-mi tina minte setarea asta in preview?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
.ral:cr - 30 Octombrie 2006 04:45 PM

dupa ce faceti o operatie, nu conteaza ce operatie ca nu face mereu, vi se blocheaza trackpadul cateva secunde?

Dom’le, intr-adevar, se blocheaza! Dupa ce golesc cosul (de exemplu). Nu mereu, dar, dupa o operatie ca asta, sta o secunda. Nu-i grav dar nici foarte distractiv!

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

de la o vreme n-am mai observat sa mi se blocheze deloc.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ai golit cumva cache-urile?

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

doar safari. aici n-am instalat inca nimic de facut curat.
eu ma gandeam ca e de la vreun update.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
.ral:cr - 01 Ianuarie 2007 07:47 AM

in preview, pentru pdf-uri cand fac scroll de la trakpad face un scroll tare ciudat, scrolleaza inapoi, apoi inainte, apoi iar inapoi…. doar daca dai foarte rapid poti sa treci mai departe. din cauza asta tin pdf-urile pe continuous. exista vre-o posibilitate sa-mi tina minte setarea asta in preview?

seteaza sa-ti afiseaze toata pagina - si poti face scroll ok

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu inteleg la ce te referi. cand deschid un pdf este by default cu modul continuous dezactivat, adica o pagina de pdf incape fix pe inaltime iar daca fac scroll face pagina cu pagina. cu modul continuous activat pagina se scaleaza cat incape pe latime iar scrollul il face pixel cu pixel.

in primul caz ala nu se numeste scroll pentru ca nu se comporta cum ar trebui
in al doilea caz chiar imi place si as vrea sa-mi deschida by default asa, dar cred ca nu se poate :(

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06

Salut,
In ian as vrea sa imi iau un laptop Apple, dupa Macworld oricum ca poate iese ceva nou, oricum nu mai astept Leopard…
Ezit insa intre un Macbook alb la 2ghz, 2gb RAM, Hdd de 120gb (1560€) si un Macbook Pro 15” cu 2,16ghz, 2gb RAM, Hdd 120gb (2005€)... preturi pe apple store education franta
Merita sa dau 450€ in plus pentru un ecran 15” fata de 13”, placa video ATI si design…? Ce credeti?

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti/PH
Macuser din: 08.04.06

Am macbook la 2 giga cu un gigi ram, e destul de bun pt ce fac eu, daca vrei sa faci si ceva grafica 3D ia-ti pro…

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Alexi1982 - 03 Ianuarie 2007 06:58 PM

Salut,
In ian as vrea sa imi iau un laptop Apple, dupa Macworld oricum ca poate iese ceva nou, oricum nu mai astept Leopard…
Ezit insa intre un Macbook alb la 2ghz, 2gb RAM, Hdd de 120gb (1560€) si un Macbook Pro 15” cu 2,16ghz, 2gb RAM, Hdd 120gb (2005€)... preturi pe apple store education franta
Merita sa dau 450€ in plus pentru un ecran 15” fata de 13”, placa video ATI si design…? Ce credeti?

Ce nu inteleg e de unde au iesit cei 1560 euro?
Daca aici e 1,157+TVA (scump!), cum a iesit pretul ala in Franta cu reducere cu tot?

Depinde de ce vrei: daca vrei performanta si ecran (te asigur ca se simte!), mergi pe Pro.
Dar, dupa parerea mea, daca nu faci montaj video, 3D modelling si nu joci jocuri grele (Doom 3, Quake 4), macbook e tot ce iti trebuie. E superrapid!

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu unul as merge pe Pro. Dar bine-inteles, depinde pentru ce il vrei si ce scule mai ai. (Daca ai un Power Mac / Mac Pro pe care sa faci “greutatile”, nu prea are rost sa iti iei MacBook Pro). Cat despre design, am mai spus-o, cel de la MacBook Pro / PowerBook e fix pe gustul meu.

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 30 Octombrie 2006 05:56 PM

Nu am MacBook, dar nu are voie sa se blocheze trackpadul.

I-am dat de cap (pointerului).
Daca setezi in preferinte sa ignore Accidental touch (sau cum ii zice, ca n-am portabilul sub ochi), atunci, dupa fiecare miscare importanta (empty trash) face o pauza de gindire. Daca scoti optiunea, nu mai face!

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 04.11.06

am gasit zilele trecute aceasta memorie pt laptop : KINGSTON SoDIMM DDR2 2 Go PC2-5300 (http://www.surcouf.com/Catalogue/FicheProduit.aspx?idproduct=9628446)
pare compatibila cu cea de macbook, iar doua memorii din acest tip ar insemna 4 G ram intrebarea mea este daca macbook suporta 4 G ram

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

suporta 2G

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

nu suporta. mac book pro suporta 3gb. Macbook doar 2

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

4 din 5
4

‹‹ Treo650      Motorola ››